Nemáte nějaký schopný návod? Anžto já M&M VII momentálně nevlastním, takže to ani nevyzkouším.

Moderátor: Vallun
Jo, já to taky hrál bez návodu. Přečti si ten můj příspěvek znovu.Koveras píše:S tím ti moc nepomůžu, na M&M7 jsem návod nikdy nepotřeboval. Vlastním úsilím jsem to dotáhl vždy až do zdárného konce. Jediné co jsem si opatřil je seznam toho, kdo v čem může být velmistr, kde jsou učitelé na experty (to se totiž do deníku nezapisuje - to až v M&M8) a kombinace lektvarů. Ale vše jen do prvních začátků, teď už to nepotřebuji.
Tohle s jistotou říct nemůžu, ale řek bych, že ne ..Jab píše:Aha. A další úkoly pro ty žoldáky už nejsou?Eowaraldor píše:Co já vím tak za žoldáky to určitě dohrát nejde. Po tom co ukradneš tu tapiserii z hradu ať už dobra nebo zla, tak by ti každá strana měla kolem dvou měsíců zase odpustit a pak normálně pro ni dál pracuješ ...
A já jsem se divil, že mi nestačí 4 + 19předmět.Eowaraldor píše:Já myslím že se to dá v pohodě zvládnout aj na tym 20 ... Dovednost pastí je potřeba 24, takže nejspíš bude potřebovat spoustu jídla ..