Váš věk?

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Kolik je vám let?

9 a méně
1
0%
10 - 13
2
1%
14 - 15
23
11%
16 - 17
41
19%
18 - 19
37
17%
20 - 22
47
22%
23 - 24
18
8%
25 - 26
11
5%
27 - 29
15
7%
30 - 34
8
4%
35 - 39
7
3%
40 - 44
1
0%
45 - 49
0
Žádná hlasování
50 - 59
2
1%
60 a více
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 213

SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

Frosty píše:
SneZhulak píše:...nj bordel v hlave
Trochu větší :D
Nic než přítomnost existuje tak maximálně pro lidi s pořádnou poruchou paměti ;-)

Člověk se sice vyvíjí každou sekundou, ale rozhodně ne v tom směru, že by každou sekundu obohatil svůj život o nějakou zkušenost... Budeš-li 4 hodiny čumět na bílou zeď v čekárně u doktora tak příští den si rozhodně nebudeš pamatovat každou vteřinu z té doby, ale budeš jen prostě vědět, že koukat 4 hodiny na bílou zeď je pěkně na pytel :D
no ja to netvrdím, to byla spíš taková otázka k zamyšlení, myslel sem to trochu jinak. sice neobohatím svůj mozek o žadnou skušenost ale budu další den mít jiný pohled na svět než v tě čekárně? nebo kdy přijde ta radikalni změna že bych to nemohl srovnat...? nehledě na to že vidět u doktora frontu na 4hodiny tak to otočim du dom :-D
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Erina
Sigilan

Příspěvek od Erina »

Tady musim dat za pravdu tem, co trvdi, ze stari nezamena moudrost. Znam moude mlade lidi a znam blbce stariky *kouka do zrcadla* :-P
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

SneZhulak píše:no ja to netvrdím, to byla spíš taková otázka k zamyšlení, myslel sem to trochu jinak. sice neobohatím svůj mozek o žadnou skušenost ale budu další den mít jiný pohled na svět než v tě čekárně? nebo kdy přijde ta radikalni změna že bych to nemohl srovnat...? nehledě na to že vidět u doktora frontu na 4hodiny tak to otočim du dom :-D
Vidíš - už jen s ohledem na tu čekárnu. Já nepsal, že tam byla fronta - tu jsi si 'dotvořil' ze svých vlastních 'zkušeností' spojených s čekárnami jako takovými ;)

A k tomu 'pohledu na svět' měnícím se ze dne na den... Zde je to úplně jednoduché. Akce - reakce... V tomto případě tedy podnět - zamyšlení. Uběhne-li ten den naprosto normálně - řekněme 'v zajetých kolejích' s největší pravděpodobností se druhý den neprobudíš s nějakým naprosto novým pohledem na svět, nebo s novým životním cílem...
Zapůsobí-li však na tebe během dne něco dostatečně silného - ta druhá část z vazby 'podnět - zamyšlení' se s největší pravděpodobností aktivuje.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

frosty: vzasade s tebou souhlasim, ale ja tim jenom reagoval na to co napsal hamster. ale pěkně z toho vyplývá tvrzení, že kdyby člověk žil velmi stereotypní život stále v zajetých kolejích tak se vlastně myšlenkově téměř nevyvýjí, ne? :-)
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

SneZhulak: Mno skutečně jen ale téměř ;) To by ten člověk musel žít v docela solidní izolaci...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Neferit Sr. píše:Primo - nikdy se neoháním svým věkem v tom duchu jak jsi napsal.
Však to taky nebylo namířeno proti tobě, ale obecně proti těm, co to rádi používají. :-P

Já s tím co píšeš souhlasím, a ani jsem tohle nepopíral. Jde mi ale o konkrétní záležitosti. Pokud se budeš technikou pletení košíků zabývat o deset let déle, než já, tak nemá smysl tvojí odbornou autoritu popírat, ale pokud bychom o tom oba věděl stejné kulový a ty bys mi tvrdil, že tvoje analýza polského košíkářství je správnější, protože jsi starší, tak bych tě s tím asi poslal do háje. ;-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

SneZhulak píše:budu další den mít jiný pohled na svět než v tě čekárně? nebo kdy přijde ta radikalni změna že bych to nemohl srovnat...?
Radikální změny ze dne na den se nedočkáš nikdy (až na opravdu extrémní zážitky), jen s odstupem času získáš nadhled a budeš se na události v minulosti dívat trochu jinak.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

AlieN píše:(..)s odstupem času získáš nadhled a budeš se na události v minulosti dívat trochu jinak.
Anebo je jednoduše zapomeneš. :-P

Stáří je od určité hranice obrovský handicap - tělo velké většiny jedinců imho není stavěno na to, aby se tu poflakovalo 70-80 a více let a člověk bohužel často de facto hnije zaživa. Mj. i z tohoto důvodu (tělesné nepohodlí, celkové bolesti, ubývání mozkové hmoty..to není lunapark) se špatné vlastnosti s přibývajícím věkem jen zhoršují a objevují se i nové, zatímco ty dobré podivně atrofují, až se jejich počet blíží nule. Neplatí to určitě v žádném případě 100%, ale naneštěstí se já častěji setkávám s tímto typem pokročilého stáří.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vampiria píše:Anebo je jednoduše zapomeneš. :-P
Když je zapomeneš úplně tak se na ně nemůžeš nijak dívat, bo o nich nevíš :-P To spíš zapomeneš některé detaily a pocity které tě v té době ovlivňovaly, což taky přispěje k tomu "nadhledu".
Vampiria píše:Stáří je....
Souhlasím, v současné době bych opravdu nechtělý být 70ti letý dědek.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

AlieN píše:To spíš zapomeneš některé detaily a pocity které tě v té době ovlivňovaly, což taky přispěje k tomu "nadhledu".
V tom případě nevím, jestli je ten nadhled moc spolehlivý, protože tohle je hlavní příčina idealizace a nostalgie. (a způsobuje takové fámy, jako že za komančů se žilo lépe, nebo že maturita je fraška :-D)
durana
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durana »

Dnes mam zatial dost mizerne vyvyjajuce sa narodeniny. Stale patrim v hlasovani do rovnakej skupiny, teda 16-17, konkretne oddnes do kategorie 17rocnych.
Este rok a uz sa nebudem musiet vyhovarat, ak si budu v pube pytat obciansky. Vlastne ten si odo mna nikto nepytal uz veeelmi dlho, ale keby nahodou niekto chcel, tak moze :-) .
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

durana píše:Este rok a uz sa nebudem musiet vyhovarat, ak si budu v pube pytat obciansky. Vlastne ten si odo mna nikto nepytal uz veeelmi dlho, ale keby nahodou niekto chcel, tak moze :-) .
Heh, mě se na občanku někdo zeptá alespoň jednou týdně, ale co člověk nadělá...
Žralok, který štěká, nekouše.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hamster píše:maturita je fraška :-D)
Popravdě, není to "fraška", ale není to ta obáváná zkouška, kterou může někdo čekat (zdá se, že se státnicemi se to má podobně - i když tam to asi závisí i na konkrétní škole a ústavu :think:).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Od včerejška 29, takže budu měnit kategorii až příští rok ;)
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Gratuluju Dalcore :-D
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“