Technické problémy
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Dvojka má taky 5 CD
To vim, mám krabici se hrou přímo nad hlavou na poličce.

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Nemas tam ešte pred inštaláciou možnosť vybrať si čo chceš inštalovať manuálne ? Ak hej skús pozreť, či tam je aj možnosť vyberať aj z 5teho CD. V niektorom BG som to takto videl. Len mám obavu, že to bolo iba v BG1.Alak píše:ono instalujem normalne mi pride na 52 percent opita 2 cd dam dnu hned nato 3cd hned nato 4 a hned nato 5 ....
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hmm, nejde ti tam supnut ToB CDcko? aj odo mna to pyta 5CD, ale vzdy zabudnem ako to riesim... hmm, skus tam vkladat jedno CD za druhym...
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.