TES III: Morrowind
Moderátor: sevencreature
Ahoj, mám takovej problemek s Morrowindem, dostal sem chut si ho znova nahrát. Install v pohodě, anglická verze i patch, vsechno slape jak má, jsem pěne na lodi mluví se mnou Jiub, ale jakmile mam otevrit poklop na povrch lodi, hra se sekne. Tak sem si nainstaloval plugin, kterej tohle preskoci. No ocitnu se v mistnosti s dykou (hned za censsus office). chci teda jit ven, a zase loading exterior, vsechno se loadne a pak nic. zase zamrzne, nevite nekdo co s tim? 

Můj osud je párty!
Ano, taky by mě zajímala jedna věc, a to kde se dá stáhnout verse 1.1... Jedinou možností se mi jeví planet elder scrolls, ovšem jak je na té planetě opic zvykem, tak všechny linky vedou na fileplanet, což není free upload server...Zakat píše:Jab: Ještě jedna věc s modem Changing Face replacer...
A versi 1.0 riskovat nechci.

Naposledy upravil(a) Adieu dne 16.4.2007 1:36, celkem upraveno 2 x.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Zaregistruješ se a taháš zdarma. Doporučuji dát jim při regstraci nějaký nepoužívaný mail, jinak ti furt budou něco posílat.Adieu píše:Ano, taky by mě zajímala jedna věc, a to kde se dá stáhnout verse 1.1... Jedinou možností se mi jeví planet elder scrolls, ovšem jak je na té planetě opic zvykem, tak všechny linky vedou na fileplanet, což není free upload server...Zakat píše:Jab: Ještě jedna věc s modem Changing Face replacer...
A versi 1.0 riskovat nechci.
Jab: Thnx, už jsem tedy NPC Face Replacer vyzkoušel. No, výsledky jsou poněkud diskutabilní (některá NPC vypadají ve srovnání s předchozími face/hair plug-iny lépe, některá zase hůře), ale získal jsem tím lepší fejs pro hlavní postavu. Jen tu nabídku vlasů to hodně podělalo. 

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel někdo z vás hrát mod "The Underground" (autor Qarl) ? Vypadá to hodně promakaně, ale bohužel si moc nezahraju, protože mi to v jednom kuse padá. A vubec netušim, čim to může bejt. Všechny pokyny, co byly v readme, jsem splnil, použil jsem všechny patche, co jsem na netu našel a stejně to nepomohlo. A slabým hardwarem to taky neni. Nemáte s tim někdo podobnej problém, nebo ještě líp: nevíte někdo jak ten problém vyřešit ?
Poslední dobou jsem si v Morrowindu celkem oblíbil výpravy za vzácnými předměty a artefakty. Jediný problém je, že už mi jich zrovna moc nezbývá. Vzhledem k tomu, že má postava se specializuje na lehké zbraně a zbroje, tak nej výbavu pro ní najdu spíše až v datadiscích...
Pro ukázku má postava v jedné zbroji z modu Knights of tamriel (asi nej mod na těžké zbroje co jsem vidě). Tuhle hlídali dva Golden Saint a popravdě jsem je ustřílel už asi na 5. lvl (zasekli se o nějaké předměty...).
http://jab.sigil.cz/Zapad.png
Pro ukázku má postava v jedné zbroji z modu Knights of tamriel (asi nej mod na těžké zbroje co jsem vidě). Tuhle hlídali dva Golden Saint a popravdě jsem je ustřílel už asi na 5. lvl (zasekli se o nějaké předměty...).
http://jab.sigil.cz/Zapad.png
- Illuminating
- Sigilan
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab: Nej lehké zbroje jsou přece v Morrowindu, ne?
V Tribunalu jsem moc zajímavých věcí nenašel (tedy kromě toho prakticky cheatovacího prstenu, co má král
) 
Když už o tom mluvím - je možné nějak "legálně" toho krále zabít? Nějaký quest či alespoň mod pro quest? Opravdu to není žádný dobrák - vás se pokusil zabít nejméně dvakrát, předchozího krále otrávil (viz vdova) a podobně. Zabít ho "jen tak" mi přijde divné...

Když už o tom mluvím - je možné nějak "legálně" toho krále zabít? Nějaký quest či alespoň mod pro quest? Opravdu to není žádný dobrák - vás se pokusil zabít nejméně dvakrát, předchozího krále otrávil (viz vdova) a podobně. Zabít ho "jen tak" mi přijde divné...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Zrovna krátké meče jsou v Morrowindu dobré. Ovšem já stejně časem plánuji přejít na dlouhé meče a těžké zbroje. Jsou prostě lepší...sevencreature píše:Jab: Nej lehké zbroje jsou přece v Morrowindu, ne?
Tak ho jen tak zabij až dokončíš datadisk.sevencreature píše:Když už o tom mluvím - je možné nějak "legálně" toho krále zabít? Nějaký quest či alespoň mod pro quest? Opravdu to není žádný dobrák - vás se pokusil zabít nejméně dvakrát, předchozího krále otrávil (viz vdova) a podobně. Zabít ho "jen tak" mi přijde divné...

Nebo si vyrob quest, kdy ho zabiješ vrámci grandamaster questů pro Morag Tong (jedna z mých oblíbených skupin - "hodní" vrahové

Btw má smysl chytat do soul stouns nějaké lepší potvory než Golden Saint? Resp. má to nějaké výhody? Údajně se ve hře dají najít nestvůrky i za 90 000 (o Lordu Vivecovi ani nemluvě).