Uh, tak LoL je jedno z nejhorších "RPG" co jsem měl tu smůlu hrát - jsem někde v (doufám) finálním dungeonu a nudím se k smrti. Obzvláště díky retardovanému systému "bojů".
Perly typu - kyselina prostě jen tak z ničeho nic zničí brnění (a v této hře opravdu není moc brnění na to, aby je člověk tahal v miniaturním pokusu o inventář) mi v předchozí sekci nějak nevadily, koneckonců, save&load (případně sundat brnění - od toho přece jsou, aby se nosily v inventáři, aby je náhodou neušpinila nějaká kyselina, že

), ale to, že každá postava při deseti útocích z toho alespoň 6x mine je jediná věc, která primitivní a lehké souboje uměle prodlužuje (a ne, není to zábavné prodlužování). Alespoň že zbraně na dálku (kuše a luky) zdá se nikdy neminou - poučení pro příště (eh, no ale vlastně, žádné příště nebude...

).
Díky již zmíněnému "geniálnímu" systému magie je prakticky po každém magickém boji nutno spát, aby se mana doplnila (no, spaní v LoL očividně není žádný problém - moje družina tráví 23 hodin denně spánkem a ve zbylých minutách vždycky sešle pár kouzel která fungují na principu jedno seslání všechny zabije, ale sežere veškerou manu).
Přitom boje samotné jsou extrémně lehké - ale zároveň extrémně nudné - sestávající se z kliknutí na útok, postava mine, čekáte, než můžete kliknout znova a tak dál a tak dál. Případně pokud se člověk hodně nudí, může zkusit "strategicky" uhýbat (vesměs jediný efekt je ještě větší prodloužení "boje" - vyjímku tvoří zábavné chvíle, kdy na vás útočí duchové z vedlejších zdí).
Nemluvě o nudném prolézání nudného dungeonu, kde kromě občas se vynořivších pokusů o nepřátele nic není a moje jediná motivace je tuhle hru dohrát a pro příště se jí vyhnout. Uh. Očividně si budu muset zahrát Dungeon Mastera, abych si zpravil chuť
A to jsem ještě nezmínil absolutně zbytečné předměty a peníze, za které si ve druhé části hry prakticky nemáte co koupit - a i v dungeonech se vůbec nic zajímavého nevyskytuje. A samozřejmě demotivující levelování - popravdě úroveň postav je mi naprosto volná a nemám vůbec motivaci je jakkoliv vylepšovat - čili postrádám dva důvody, proč vůbec lézt do dungeonu
Fascinující - ještě jsem nehrál starší hru, o které bych měl tak nízké mínění a zároveň byla všude hodnocená jako jedno z nejlepších RPG vůbec

A docela chápu, proč jsem jí kdysi dávno také "zapíchnul" (bohužel jsem si to před nynějším hraním nevybavil).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.