Byla dokončen De'Arnise Romance nebo byla záváta dějinami ještě před dokončením? Jestli existuje, nevíte kde by se dala stáhnout?
  Byla dokončen De'Arnise Romance nebo byla záváta dějinami ještě před dokončením? Jestli existuje, nevíte kde by se dala stáhnout?Otázky k modům
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jedna verze existuje - Arnel's Nalia Romance - ale je pouze na SoA. Neměl by být problém stáhnout ji z Dragon's Hoard.
A momentálně je ve vývoji i jiná, od jcomptona - nicméně je ve stavu, který se jak se sleduju mezi moddery a hráči začíná označovat jako TBH limbo. (vysvětlivka - TBH je zkratka na novou hru ve vývoji, The Broken Hourglass, vyvíjenou jcomtonem a Weimerem a spoustou dalších modderů, které tam tihle dva přitáhli ). Dokud TBH nebudou hotové, na módu se nepracuje. A kdyby jenom na nějaké Naliině romanci
 ). Dokud TBH nebudou hotové, na módu se nepracuje. A kdyby jenom na nějaké Naliině romanci 

A momentálně je ve vývoji i jiná, od jcomptona - nicméně je ve stavu, který se jak se sleduju mezi moddery a hráči začíná označovat jako TBH limbo. (vysvětlivka - TBH je zkratka na novou hru ve vývoji, The Broken Hourglass, vyvíjenou jcomtonem a Weimerem a spoustou dalších modderů, které tam tihle dva přitáhli
 ). Dokud TBH nebudou hotové, na módu se nepracuje. A kdyby jenom na nějaké Naliině romanci
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Heh... někde jsem četla, že na netu jsou hotové kluby "Anomen-haters", tak co kdybychom založili něco ve smylu "TBG-haters"? 
drake: no, tak řekla bych, že minimálně po stránce textů to bude kompletní, protože si přetáhli spoustu dobrých modderů (z fleku mě napadne Bons a Quitch)

drake: no, tak řekla bych, že minimálně po stránce textů to bude kompletní, protože si přetáhli spoustu dobrých modderů (z fleku mě napadne Bons a Quitch)

drake127: tak až takový důsledek bych z toho nevyvozoval, ale jde spíš o to, že to nějakou chvíli potrvá, to jednak, a druhak, že poté se spíše i nadále budou věnovat svému tbh dítku.
Jestli, tak bych to spíš viděl, že některé mody compton dodělá jako bokovky během práce na tbh, a to těžko někdo odhadne, kdy se mu zrovna bude chtít
Neferit: stránka textů není příliš směrodatná pro dokončení

Jestli, tak bych to spíš viděl, že některé mody compton dodělá jako bokovky během práce na tbh, a to těžko někdo odhadne, kdy se mu zrovna bude chtít

Neferit: stránka textů není příliš směrodatná pro dokončení

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
jcompton myslim něco podobného plánoval ve své verzi Naliiny romance, nicméně "TBH limbo" je mocná věcForest píše:Nevít, jestli je v některém módu navázáno na přepadení tvrze? Kdo ty troli najal, nakopání zadku a pod.?

Chystam se projit cele BG1 a BG2 i s datadisky za solo postavu a to s nejvetsi prevdepodobosti divokeho maga. potrebuji poradit ohledne modu k BG1 a TotSC. chtel bych podobne upravy jako jsou v tactic a unfinished bussines pro BG2 ale nevim v jakem modu to najdu a ktere nestvury si muzu vylepsit a ktere by samotny mag nezvladl. Taky by me zajimalo jestli ShadowKeeper funguje i pro BG1. Take budu vdecny za jakoukoli radu pro zkvalitneni hry.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Alak píše:a este sa chcem spitat k modu SUBraces je schopny ?

afaik se to tu probíralo už několikrát, tudíž si myslím, že by neuškodilo použít "Hledat" a zadat 'subraces'

Pokud se nemejlím, tak na BG1 funguje spíš GateKeeper, ale nevim to teda jistě - přece jenom, v jedničce jsem se timhle způsobem nehrabalaTinnarr píše:Chystam se projit cele BG1 a BG2 i s datadisky za solo postavu a to s nejvetsi prevdepodobosti divokeho maga. potrebuji poradit ohledne modu k BG1 a TotSC. chtel bych podobne upravy jako jsou v tactic a unfinished bussines pro BG2 ale nevim v jakem modu to najdu a ktere nestvury si muzu vylepsit a ktere by samotny mag nezvladl. Taky by me zajimalo jestli ShadowKeeper funguje i pro BG1. Take budu vdecny za jakoukoli radu pro zkvalitneni hry.

http://addoncz.jinak.cz/viewtopic.php?t=92Alak píše:ma niekto skusenosti ztym modom ktory meni bg2 na prostredie z iw2
jake snim mate skusenosti a jak to funguje ?
Je to založené na weimorph technologii, tj. "fíglech" použitých třeba v Tutu - převodu bg1 do bg2. Nemyslím, že by se za tu dobu něco změnilo, takže je to mod, který je v beta verzi - bez konzole a vědomí, že leccos může kiksnout to pořádně nejde hrát
 Takže je to spíš takový modová hračka nežli plnohodnotný produkt.
 Takže je to spíš takový modová hračka nežli plnohodnotný produkt.- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferit: Jj, pro BG1 je GateKeeper.

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]

- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
nainstaloval jsem EoU, UB, Item upgrade a Sulaufena. Chtěl bych ještě zkusit Taktics ale už mám vymyšlenou skupinku: Valgard, Minsk, Yoshimo -> Solaufen, nejsem si jist Anomenem, Mazzy - jen na souboj ve měděné čelence a v ToBu chci přibrat Saveroka... a taky ještě nemám jasno o charname... Myslíte že je reálná šance s touto skupinou dohrát Taktics?

Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332

Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332