Já vím, však mu to taky nedělám.KEBULE píše:Esi je Vallun dislektik jak někde psal, dokážu to pochopit

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Přesně tak. A osobně si myslím (pokud by každý z těch přítomných studentů nenosil poloautomat někde na těle), že i kdyby byli všichni ozbrojení, mrtvých by tam bylo pořád dostAlieN píše:Jistě, ale židlí jen těžko umlátíš 32 lidí.
Většina toho "vsetko co vidis" nebyla vyrobena pro užití jako zbraň, a stává se pouze náhražou zbraně ve vyjímečných případech. Ani kuchyňský nůž není zbraň, i když je ostrý a je to nůž a při "správném" použití dokáže proříznout hrdlo a zabít. Zato vojenský nůž, dýka, kudla a dále samozřejmě pistole, pušky atd. jsou skutečné zbaně - když to řeknu na rovinu, jsou to věci navržené a vyrobené primárně pro zabíjení, popř. jiný druh eliminace.Yoshi Snipo píše:A mimochodom zbran je uplne vsetko co vidis. Nemoze mi napadnut jedina vec, ktora by sa nedala pouzit ako zbran.
no právě, alespoň by nebyla tak kurevská nuda na té školesevencreature píše:Lerek: Věřím, že kdyby bylo možné sehnat tady zbraň tak snadno, tak by na místních školách pár incidentů určitě bylo
Lebo nezalezi na co je nieco vyrobene ale na co je to nieco pouzite.MCZ píše:Zato vojenský nůž, dýka, kudla a dále samozřejmě pistole, pušky atd. jsou skutečné zbaně - když to řeknu na rovinu, jsou to věci navržené a vyrobené primárně pro zabíjení, popř. jiný druh eliminace.
Není těžké si ten rozdíl uvědomit, takže nechápu, proč nám s tímto "argumentem" vůbec máváš před očima.
Tak jsem to nebral, ale všiml jsem si, že v souvislosti s uvolněním zbraní se tohle slovíčko objevuje docela často.Yoshi Snipo píše:Hamster: Vsak ani ja nehovorim, ze ty si zbabelec ;)
MCZ píše: Není těžké si ten rozdíl uvědomit, takže nechápu, proč nám s tímto "argumentem" vůbec máváš před očima.
Tady má Yoshi asi pravduYoshi Snipo píše: Lebo nezalezi na co je nieco vyrobene ale na co je to nieco pouzite.
Esi sem ho pochopil správně tak se snaží říct, že to není o přístupnosti zbraní ale o mentalitě lidí...Elessar píše:Yoshi- nejak nerozumiem, coho chces dosiahnut. Iste, ze zbran samotna za nic nemoze, ale aku navrhujes alternativu? Zakazat cloveka?
Jenže ta tvoje "obyčejná" ženijní lopatka je určena k boji. Ke kopání zákopů a všeho možného, k sekání či jako pilka a k boji zblízka (případně i na kratší vzdálenost, pokud si dobře pamatuji části o výcviku SpecnazKEBULE píše:Stačí si vzít obyčejnou ženijní lopatku. V I.WW si sní chlapi vykopali zákopy, aby se s ní pak mohli sekat po krcích...