Lidi potřeboval byl helpnout od nějakého dobráká kdo má nainstalované BG 1 - TuTu. Těsně před koncem hry ( před vstupem do Ballova chrámu ) má moje hra probllém s načtením vstupní ukázky a tak mě nepustí dál. Potřeboval bych pomoct někoho kom bych mohl na email poslad save těsně před vchodem do chrámu ( má to necelý 1 mg ) a on by jen vešel uložil a poslal mi nový save na můj email.
mam problem s instalaci. Postupoval jsem podle navodu, pouze jsem na radu yachika vynechal baldurash. Tutu se nenainstaluje cele. kdyz jsem ho pousil v CMD tak je na konci
converted 7437/16694 = 44%
a nad tim spousta radku
Cannot add ********.*** to KEY: not found <insource>
co s tim?
Kalach píše:PLs sry ale cem sa len spytat v tom navode na instalaciu bg tutu ten hned prvy krok Ze totsc nie je treba, tak datadisk vobec nemusim instalovat?
A teda tak isto aj Tob mozem instalovat? A ked nainstalujem Totsc tak ten subor RNDEQUIP tam nemusim davat ze? A pozeral som sa na tom pocketplane ale neviem ako tam mam stiahnut to bg tutu?
Nainstaloval jsem plné instalace 1. i 2. dílu a EasyTutu, lae při spuštění hry to nadává, že v mechanice neni CD2 BG1... Jenže já mám vše na DVD ( je to ta kompilace), co s tím? Díky