Tak moje nálada opět stoupla, protože kámošku z práce nevyhodí. Nařízenou dovolenou mám na termín, kdy jedu na dovolenu. Je skvělé jet na dovču a ještě být o to žádána.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Ajantis - blahopřeji, budeš vypadat jako Dan Nekonečný. Umíš taky tak divně blekotat do rytmu bong a rumbakoulí?
Já mám taky radost: dneska jsem měl kontolu na výrobu našich hasičáků od Státního zkušebního ústavu. Bez ztráty desítky a byl jsem pochválen za erudované vedení tohoto procesu. Tím mám za sebou třetinu ISO a zdá se, že zajistím existenci firmy na tři roky. Jak by řekl můj děda: "Kurva já su tak šikovné chlap"
Do prčic to byla fuška.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Tak nato, že jsme včera s holkou dumali nad tím, jestli ti naši osmáci nečekají přírůstek, tak dnes po příchodu z práce (a je mi konečně teplo)jsem zjistila, že ano, přírůstek už je na světě i když na etapy -v téhle chvíli mají tři mrňata a jsou super mrňavá
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Hamster píše:Když piješ během odpoledne, tak případnou kocovinu obvykle zaspíš.
Hmm, nejlepší je začít dopoledne - a skončit zároveň s koncem vyučování, jako spořádaní studenti Mám rád dopolední slunce na zahrádce, obzvlášť v létě. I když večery nejsou k zahození A odpoledne taktéž
Jo, léto se blíží
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Dneska mám dobrou náladu. Sice jsem s největší pravděpodobností zkopala písemku ve fyzice a z té šílené gymnastické rozcvičky v Rút mě šíleně bolí za krkem a do toho i kotníky, ale zase jsme dneska tancovali moje oblíbené tance, choreografiema nás Eva otravovala míň než normálně a navíc zase jednou přijel z Izraele Milan - a to v jednom kusu Paráda
Na mě si doma konečně vzpomněli, že jsem měla svátek a dostala jsem prefektní květinu. Je to nějaká africká růže a co je na ni tak úžasného je to, že stačí zalévat jednou měsíčně. Tahle kytka vyrostla fakt pro mě, prostě třeba třináctého budu mít zalévání květin...no nádhera.
(anonym?)
Byl to dneska dobrý den. Dopoledně jsem v rpáci dokončil další segment na certifikaci. Odpoledně jsem byl v Olomouci a to na Floře. Viděl jsem spoustu hezkých věcí a byl jsem se svým Kcourem. Bylo to prima odpoledně a proto mám dobrou náladu.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
dnes, až na jednu nemilou zprávu z vedení naší firmy, to byl docela fajn den...kluk udělal přímačky a byl přijat na vysněné technické lyceum (mám z něho i z toho radost)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
nevím, zda to patří přímo do dobré nálady, ale dneska bylo hodně legrační, když jsme šly s kámoškou na procházce a ona začovala uvažovat nahlas, zda má odpustit jednomu kamarádovi, co jí o víkendu naštval a když jsme došly k závěru, že jo,tak najednou jel na kole.
Jinak má dobrou náladu z pěkné procházky a z toho, že mé povíkendové chmury se začínají pozvolna rozplývat.
(anonym?)