Ne, ale já hraju i za jiná povolání (s bojovníkem jsou všechny souboje strašně jednoduché - fšechno rozmlátím sekerou a když mě zraní, tak se za pár sekund zregeneruju ).
Kong Bao-tan: ještě připomínka: pokud hraješ za mága, neházej si víc jak 19bodů do int. V průběhu hry se ti zvedne až o 6(možná i o 7). Moudrost to samý: max 20.
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Tak jedna otázka pro všechny znalé PST a MP's Holy Grail (to tady bude asi hodně lidí . Ruku do ohně bych za to nedal a asi nejsem první, koho to napadlo, ale úkol v Uličce nebezpečných zákoutí, kdy přinesete Raukovi (nebo jak se jmenuje) tři prostěny pro mágy, má zvláštní dohru (neznalým nebudu prozrazovat ) - nepřipomělo vám to zákeřného nepřítele ve Svatém grálu, jehož se obával samotný kouzelník Tim ?
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Viva la revolucion
Nevíte kde by na internetu šli stáhnout lokace? Moje CD je poškrábané a já se kvůli tomu nemůžu dostat z Uličky neustálých vzdechů.
Two brothers. One a top FBI agent. The other a brilliant, twisted criminal.
An undying hatred between them. Now, a perfect crime.
And the utimate challenge:
Stop me if you can...
Two brothers. One a top FBI agent. The other a brilliant, twisted criminal.
An undying hatred between them. Now, a perfect crime.
And the utimate challenge:
Stop me if you can...
Hm, u P:T funguje pri poškodenej lokácii aj možnosť otovirť mechaniku a zatvoriť - preskočí sa poškodený sektor a lokácia sa natiahne - aspoň mne to tak fungovalo - ale neviem, či kvôli poškriabanému CD, alebo zlému prepáleniu