Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Hokejové MS posledních několik let sleduju jako fanoušek "na baterky", tedy v duchu milovníků, kteří začnou fandit a srocovat se na staromácích teprve tehdy, když jsme v semifinále, ale předtím ani nevědí, že se něco děje. Rok od roku mi MS totiž přijde dost vypráskané - v NHL se kupí většina nejlepších evropských hráčů a na MS hraje povětšinou druhá garnitura. Navíc systém MS je dost nezajímavý, půlku MS se skutečně hraje prakticky o nic.
Momentálně mi tak přijde zajímavější spíše pole evropských fotbalových pohárů, ba i naše fotbalová liga. Resp. třeba antukové tenisové turnaje před French open anebo snookerové MS.
Momentálně mi tak přijde zajímavější spíše pole evropských fotbalových pohárů, ba i naše fotbalová liga. Resp. třeba antukové tenisové turnaje před French open anebo snookerové MS.
Když už se tu nakousla ta NHL, pak nesmím zapomenout ostře sledovaný duel NY Rangers vs. Buffalo. Co vy a Jarda Jágr? Sledujete jako ostříží joho kroky a doufáte že konečně vybojuje třetí Stanley Cup nebo vás nechává total chladným?
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
tak JJ68 bych pohár samozřejmě přál...a taky by mohl zaznamenat ještě pár bodíků, aby se posunul v tabulkách výše...:)
Jinak jak jsme říkali, krize je tady, Had neví, co hrát na Němce...
EDIT: Chjoo, co na to říct, další zářný klenot do sbírky Hadamczikových trenérských úspěchů...
Jinak jak jsme říkali, krize je tady, Had neví, co hrát na Němce...
EDIT: Chjoo, co na to říct, další zářný klenot do sbírky Hadamczikových trenérských úspěchů...
Naposledy upravil(a) Vallun dne 3.5.2007 20:25, celkem upraveno 1 x.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Navrhuji poslat na svaz petici zasazující se o navržení Valluna za trenéra národního týmu.
Jinak už mi to tvé věčně negativistické zaujetí vůči Hadamczikovi začíná lézt pěkně na nervy, připomíná mi to postoje některých diskutérů na idnesu (když vyhrajem, je to náhoda, když prohrajem, říkal jsem to)... až o něm jednou napíšeš něco kladného, asi si to zapíšu do deníčku, protože to bude něco jako vidět Halleyovu kometu (tzn. tak jednou za život)
Dnešní zápas nic moc, tip mi zase nevyšel, naši hráli bez šťávy, ale zase musím říct, že Němci hráli náramně..... snad to je ta správná facka, která naše nakopne k lepším zítřkům
(A taky nevím, odkdy si říkáš my, Vallun první
)
PinHead: a ty si nepamatuješ na výprask 1:7 se všema hvězdama NHL v sestavě? Právě od Němců???

Jinak už mi to tvé věčně negativistické zaujetí vůči Hadamczikovi začíná lézt pěkně na nervy, připomíná mi to postoje některých diskutérů na idnesu (když vyhrajem, je to náhoda, když prohrajem, říkal jsem to)... až o něm jednou napíšeš něco kladného, asi si to zapíšu do deníčku, protože to bude něco jako vidět Halleyovu kometu (tzn. tak jednou za život)
Dnešní zápas nic moc, tip mi zase nevyšel, naši hráli bez šťávy, ale zase musím říct, že Němci hráli náramně..... snad to je ta správná facka, která naše nakopne k lepším zítřkům
(A taky nevím, odkdy si říkáš my, Vallun první

PinHead: a ty si nepamatuješ na výprask 1:7 se všema hvězdama NHL v sestavě? Právě od Němců???
- PinHead
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
1.pripomina mi to jeden stary vpit o fotbale: vyhrajeme-li, jsme dobří.Pan Bača píše:... připomíná mi to postoje některých diskutérů na idnesu (když vyhrajem, je to náhoda, když prohrajem, říkal jsem to)
prohrajeme-li, byla to smůla, špatný trávník, mizerná forma, cizí prostředí a sudí byl proti nám:-)
2. nene...kdy

Miluju ŠPENDLÍKY A HLAVY!!!!!!!!!!!
Adun Toridas!
Adun Toridas!
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
PinHead - no já bych na jednu a ještě ostudnější porážku od Němců pamatoval. To dnešní je klasika-zahrát na někoho kdo je trénován českými trenéry naši hokejisté neumí. Asi to ani nejde.
Pánové když mi bylo něco kolem 8-12 let, tak jsme Finsku běžně dávali výprask 1:11, 1:9 a podobně. A pak tam přišli naši trenéři a naši hráči a dneska porazit Finsko je problém jak stodola.
Německo bylo vychováno našími trenéry. Hlavně doktorem Bukačem. A to byl pan trenér, nebo možná ještě je. Dlouho jsem o ně neslyšel. A dneska porazit Němce je pro nás stejný problém jako pro Slováky porazit nás.
No aspoň je to trochu pestřejší.
Pánové když mi bylo něco kolem 8-12 let, tak jsme Finsku běžně dávali výprask 1:11, 1:9 a podobně. A pak tam přišli naši trenéři a naši hráči a dneska porazit Finsko je problém jak stodola.
Německo bylo vychováno našími trenéry. Hlavně doktorem Bukačem. A to byl pan trenér, nebo možná ještě je. Dlouho jsem o ně neslyšel. A dneska porazit Němce je pro nás stejný problém jako pro Slováky porazit nás.
No aspoň je to trochu pestřejší.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Spíše pozoruji tendenci některých sdělovacích prostředků při vítězství používat obraty jako my jsme vyhráli, naši zvítězili. Především ve chvílích, když už se na Staromáku roztahuje přenosové plátno a v Lidlu zlevňují repliku hokejové čapky vzor Viking. Naopak v případě hořké prohry zaznívá velmi často český tým zklamal, hokejisté nezvládli apod.PinHead píše:1.pripomina mi to jeden stary vpit o fotbale: vyhrajeme-li, jsme dobří.
prohrajeme-li, byla to smůla, špatný trávník, mizerná forma, cizí prostředí a sudí byl proti nám:-)

Pan Bača - ono je tu naštěstí víc lidí, kteří si odmítají nasadit kolektivní růžové brýle, co se týče našeho milého národního trenéra...
Porážku samotnou bych překousl, ale horší je, že výkon byl pod psa. Ještě bych to pochopil v první třetině, holt se občas soupeř podcení, ovšem o přestávce jim to měl kdosi vysvětlit, jenže to se očividně nestalo:( Tím kdosi nemyslím jen Hada, ale třeba i kapitána Výborného a starší hráče vůbec...
Ve třetí třetině se sice začli snažit, ale vůbec nevěděli, jak na Němce, neuměli se dostat do zakončení, což je prostě chyba systému - a za systém odpovídá trenér...
Neferit Sr. - dr. Bukač vede někde na jihu čech hokejovou školu pro mladé, naposledy vypadal docela zdravě, ale je to snad rok, co byl v TV....
Co se týče tzv. reprezentační češtiny, tak jsem viděl tento skvělý výklad:
My jsme vyhráli
Naši remízovali
Oni prohráli
A abych ušetřil práci některým mým většným kritikům, tak přidám ještě 4. tzv. Vallunovu osobu:
Hadamczik to zmrvil.
K tomu, co a proč mi vadí na Hadamczikovi jsme se vyjadřoval tolikrát, že nemám potřebu se opakovat, zatím nikdo nenabídl argument, který by mé výhrady proti jeho osobě otupil.
Nicméně připomínám, že dneska v 9:00 je na idnesu on-line s Čechmánkem... Z uvedeného onlinu vyplývá zajímavá věc - Čehmánek se s Hadamczikem dohodl, že nebude chytat všechny zápasy. Přes zápasem s Německem řekl Hadamczik, že na Čemanovu žádost bude chytat i tento zápas on, a v odpovědi Roman uvádí, že to byl pokyn trenéra. Samozřejmě nemusí mluvit pravdu Čechmánek, ale...
Porážku samotnou bych překousl, ale horší je, že výkon byl pod psa. Ještě bych to pochopil v první třetině, holt se občas soupeř podcení, ovšem o přestávce jim to měl kdosi vysvětlit, jenže to se očividně nestalo:( Tím kdosi nemyslím jen Hada, ale třeba i kapitána Výborného a starší hráče vůbec...
Ve třetí třetině se sice začli snažit, ale vůbec nevěděli, jak na Němce, neuměli se dostat do zakončení, což je prostě chyba systému - a za systém odpovídá trenér...
Neferit Sr. - dr. Bukač vede někde na jihu čech hokejovou školu pro mladé, naposledy vypadal docela zdravě, ale je to snad rok, co byl v TV....
Co se týče tzv. reprezentační češtiny, tak jsem viděl tento skvělý výklad:
My jsme vyhráli
Naši remízovali
Oni prohráli
A abych ušetřil práci některým mým většným kritikům, tak přidám ještě 4. tzv. Vallunovu osobu:
Hadamczik to zmrvil.
K tomu, co a proč mi vadí na Hadamczikovi jsme se vyjadřoval tolikrát, že nemám potřebu se opakovat, zatím nikdo nenabídl argument, který by mé výhrady proti jeho osobě otupil.
Nicméně připomínám, že dneska v 9:00 je na idnesu on-line s Čechmánkem... Z uvedeného onlinu vyplývá zajímavá věc - Čehmánek se s Hadamczikem dohodl, že nebude chytat všechny zápasy. Přes zápasem s Německem řekl Hadamczik, že na Čemanovu žádost bude chytat i tento zápas on, a v odpovědi Roman uvádí, že to byl pokyn trenéra. Samozřejmě nemusí mluvit pravdu Čechmánek, ale...
Úžasné! Náš drahý reprezentační výběr přidal k fantastickému výkonu s Německem, které nás proazilo poprvé po jedenácti letech a podruhé vůbec, skvělý výsledek v zápase se Slovenskem, které nás zaslouženě poráží...
Tedy samozřejěm Slovensku - a Yachikovi zvláště - gratuluji k vítězství:)
Tedy samozřejěm Slovensku - a Yachikovi zvláště - gratuluji k vítězství:)