Láska, sex a něžnosti II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
cakal som kym to vysvetlis... a ked sa na to tak pozeram, tak sme spadli do tej istej jamy
na lasku neverim... nie v mojom veku... je to len o dopamine, serotonine, oxocitrine a ja este nevem com
ehh, teda sexe a o tuzbach... ziadna laska ani nic... o laske mozem uvazovat tak v dvadsiatke a viac...

na lasku neverim... nie v mojom veku... je to len o dopamine, serotonine, oxocitrine a ja este nevem com

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
xRage: nechápu, proč je 62 mezní věk. Pokud je láska o všem z toho, co říkáš, tak potom jaksi láska jest definovaná těmito věcmi a jakákoliv její jiná forma je pouze takový neúplný projev...
Takže si nestav tyhle virtuální antipatie a skepse vůči lásce, sám dobře víš, že to není pravda
(resp. ano, na low-level úrovni možná ano, ale to jaksi není to, oč člověku v idejích běží
)
Takže si nestav tyhle virtuální antipatie a skepse vůči lásce, sám dobře víš, že to není pravda

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kde se píše o "62"?Vlasák píše:xRage: nechápu, proč je 62 mezní věk (..)

K lásce bych jen řekla, že je nejjistější se zamilovat do plyšového zvířátka, hudby, knihy, hry, filmu, libovolných fiktivních postav a darkwaveových hvězd, jinak to pokaždé končí špatně. :)
Pro mě je tedy špatný konec už jen to, že si někdo dovoluje nárokovat si můj čas.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hmm, ved prave... ja nehovoim o laske ku priatelom, rodine a tak... ale o laske, pri ktorej si myslis, ze to je na cely zivot... ale to uz ma budete asi povazovat fakt za EMO

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To je ale obecně šíleně naivní představa. Tzv. láska není konstanta a nemůže zůstat pořád stejná - vyvíjí se, vzniká a případně zaniká nebo se jinak mění či vyvíjí.xRage píše:ale o laske, pri ktorej si myslis, ze to je na cely zivot...
Jinak slovo "láska" se tu už provařovalo docela dost, řekl bych

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Firkraag - no tak to je jiná.Ale pokud napíšeš věci tak jak jsi napsal, mateš lidi. Takže je to jinak. Ale aspoň jsi nám dal nenáročné téma.
xRage - myslím si že nebude tal zle. Abych řekl pravdu připadá mi že jsi vylil miminko i s vodou z vaničky. Vzhledem k tomu že Vlasák se vyjádřil dokonale souhlasně s mým viděním světa, necítím potřebu Ti napsat, že jsi sem napsal pěknou kravinu.
Vampirie - pokaždé? Nárokování času?
Pokud jsou dva -tedy opravdu dva zamilovaní tak jim společně strávený čas připadá jen těžko tím druhým nárokovaný.
Ale je pravda, že já tomu jak se na svět dívájí dnešní mladí lidé moc nerozumím.

xRage - myslím si že nebude tal zle. Abych řekl pravdu připadá mi že jsi vylil miminko i s vodou z vaničky. Vzhledem k tomu že Vlasák se vyjádřil dokonale souhlasně s mým viděním světa, necítím potřebu Ti napsat, že jsi sem napsal pěknou kravinu.
Vampirie - pokaždé? Nárokování času?
Pokud jsou dva -tedy opravdu dva zamilovaní tak jim společně strávený čas připadá jen těžko tím druhým nárokovaný.
Ale je pravda, že já tomu jak se na svět dívájí dnešní mladí lidé moc nerozumím.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To není o tom, jak se na svět dívají dnešní či včerejší lidé, ale jak se na něj dívají individua bez ohledu na dobu.Neferit Sr. píše:Ale je pravda, že já tomu jak se na svět dívájí dnešní mladí lidé moc nerozumím.
Navíc Vampiria neprezentovala žádnou všeobecně platnou a pro všechny závaznou formuli, nýbrž pouze svůj pohled na věc.

- Neferit Sr.
- Sigilan
Však já jsem také odpovídal Vampirii. A chtěl jsem říci pouze to že pokud by se skutečně zamilovala nebude mít pocit, že ji ten druhý omezuje nebo si nárokuje její čas.
Navíc si myslím, že pokud bude mít potřebu tak mi provětrá játra sama. Zatím jsem si nevšiml, že by to s úderností jí vlastní nezvládala.
Jinak nesouhlasím s tím že to není o době. Ale to už jsme řešili jinde a jindy a nakonec jsem s malou oporou zůstal sám. Takže to není jen o individuích ale o celkové změně pohledu na vztahy a společný život dvou lidí. Stačí připomenout mou nekonečnou výměnu názorů s Hamsterem.
Navíc si myslím, že pokud bude mít potřebu tak mi provětrá játra sama. Zatím jsem si nevšiml, že by to s úderností jí vlastní nezvládala.
Jinak nesouhlasím s tím že to není o době. Ale to už jsme řešili jinde a jindy a nakonec jsem s malou oporou zůstal sám. Takže to není jen o individuích ale o celkové změně pohledu na vztahy a společný život dvou lidí. Stačí připomenout mou nekonečnou výměnu názorů s Hamsterem.
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vampirie je jaká je. Žije si po svém a navíc si myslím, že dokud jí to bude vyhovovat, bude i spokojená. Pokud bude chtít změnu tak ji realizuje. Na to má dost energie i vůle.
A není posedlá nezávislostí - jinak by s námi nekomunikovala, nepomáhala pokud to jde. A nehádala se s námi - což nejspíš za chvíli poznáš.
A jinak příteli - co veselka? Už se to blíží, viď. To bude šupec.
A není posedlá nezávislostí - jinak by s námi nekomunikovala, nepomáhala pokud to jde. A nehádala se s námi - což nejspíš za chvíli poznáš.
A jinak příteli - co veselka? Už se to blíží, viď. To bude šupec.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferiťák: Skutečná zamilovanost je co? Hormonální zblbnutí, faktická závislost na druhé osobě, pocit fyzického nepohodlí, když s ní nejsem? To si jednak odpustím, druhak tato fáze sama přejde.
Nebo snad trvalejší a dlouhodobější vztah, který přežil tohle opadnutí hormonálních vln? Ale tam si už nikdo moc můj čas nárokovat nebude, naopak mám pocit, že v dlouholetém manželství si občas partneři vidí nejradši paty.
A tohle taky není něco, po čem bych toužila.
Ať tak či tak, pro někoho mého zaměření je existence v nějakém rovném partnerském vztahu nemožná. Nejsem ochotná dělat kompromisy a hlavně nemám potřebu takhle s někým být.
Ad doba - nemyslím si, že by tohle v lidech vzbuzovala doba, to je povahový rys, který nemá s právě probíhajícím stoletím co dělat. Spíš je dnes menší šance, že budou za své rozhodnutí života bez vztahu, manželství a dětí opovrhováni jako podivíni etc., ergo se takhle rozhoduje žít více lidí, než v minulosti, kdy se kolikrát z obavy před reakcí okolí rozhodli přemoci a do nějakého toho svazku i vstoupili.
Vallun: Mohl bys svoji, jistě velmi podnětnou, myšlenku poněkud rozvést a nezastavit se pokrytecky u jedné slabiky označující vulgarismus, jak je tvým milým zvykem?
Nebo snad trvalejší a dlouhodobější vztah, který přežil tohle opadnutí hormonálních vln? Ale tam si už nikdo moc můj čas nárokovat nebude, naopak mám pocit, že v dlouholetém manželství si občas partneři vidí nejradši paty.

Ať tak či tak, pro někoho mého zaměření je existence v nějakém rovném partnerském vztahu nemožná. Nejsem ochotná dělat kompromisy a hlavně nemám potřebu takhle s někým být.
Ad doba - nemyslím si, že by tohle v lidech vzbuzovala doba, to je povahový rys, který nemá s právě probíhajícím stoletím co dělat. Spíš je dnes menší šance, že budou za své rozhodnutí života bez vztahu, manželství a dětí opovrhováni jako podivíni etc., ergo se takhle rozhoduje žít více lidí, než v minulosti, kdy se kolikrát z obavy před reakcí okolí rozhodli přemoci a do nějakého toho svazku i vstoupili.

Vallun: Mohl bys svoji, jistě velmi podnětnou, myšlenku poněkud rozvést a nezastavit se pokrytecky u jedné slabiky označující vulgarismus, jak je tvým milým zvykem?

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Vampiria - mohl, ale nemyslím si, že je to potřeba, neb když se podíváš, co se skrývá za Tvými výše uvedenými názory, tak je to docela jasné...
Neferit Sr. - jojo, blíží:) Ale jeslti ještě jednou změníme koncpeci generálního plánu, tak snad už i zapomenu, koho, že si to mám vlastně brát:D Kdyby se všechny možnosti, postřehy a varianty sepsaly, tak to vyadá na slušně tlustou bichli...:)
Neferit Sr. - jojo, blíží:) Ale jeslti ještě jednou změníme koncpeci generálního plánu, tak snad už i zapomenu, koho, že si to mám vlastně brát:D Kdyby se všechny možnosti, postřehy a varianty sepsaly, tak to vyadá na slušně tlustou bichli...:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."