Jednak jsem tam jako jediný z administrátorů a druhak už si pro mě někdo dovolil hlasovat (já si tě najdu!), což se mi minule nestalo. Nechť se raději přihlásí sám a dobrovolně se pak sám oběsí.
Tak či tak já zůstávám věrný svému koni (jméno neprozradím).
P.S. Hele, už dva.
Naposledy upravil(a) Jab dne 3.5.2007 21:32, celkem upraveno 1 x.
PinHead: Neházej flintu do Žida, on se třeba někdo objeví.
Ave: Tvůj spam je ve srovnání s některými místními klauny zrnko písku na poušti.
SneZhulak: Musím bohužel říci, že jsou tu i šílenější případy. Například již výše zmíněný Vallun, který zatím naše hlasování prozatím vede a mohu hrdě říci, že v jeho letu ke hvězdám mu pomáhá i můj hlas.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
SneZhulak: Ano, trvale. Žádný alibismus. Pokud někomu nevadí nikdo, stačí nehlasovat, nebo sem napsat nějaké jiné kandidáty. Není třeba speciální možnosti.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
PinHead píše:v tom případě chci druhý hlas (safra prozradil jsem se)
Máš smůlu, takhle skončí všichni alibisté.