Ave:Taky Jánský? A nechceš jet znova? Že by se udělal 1. sigilský lázeňský sraz.
Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
LORD celadrius: No, ono tam vlastně důchodců moc nebylo. Hodně jiných děcek tam bylo.
Trandul: Ani mne nenapadne, chraň ruka pánbůh. Diky tomu, jak mě tam zanedbali jsem na tom ještě o maličko hůř, já chudák respiračka.
Trandul: Ani mne nenapadne, chraň ruka pánbůh. Diky tomu, jak mě tam zanedbali jsem na tom ještě o maličko hůř, já chudák respiračka.
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zív, zív, to bude nuda. jedninej problém bude asi přírodipis, buňku, hmyz atd. už dávno neumim.LORD celadrius píše:Trandul:
Já si myslim,že by ses měl učit spíš ty,příští rok budem zase psát opakovačky.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power
-------------------------------------------
Flower power
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
... a male deti si beru priklad co robit, ked sa vonku nudia(teraz narazam na to upalene mača)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Áno! hrdinovia malých detí sú zásadne aktéri podobných detí... môže za to zlá televízia, internet a iné média... všetko by som to zakázal...xRage píše:... a male deti si beru priklad co robit, ked sa vonku nudia(teraz narazam na to upalene mača)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Á, nový Sigilan, nový terč pro hafo ironických a sarkastických poznámek!
už předem tě lituju

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.