Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Arian píše:Co vy a Jarda Jágr?
Ten je mi volný. Držím palce Rudým křídlům.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Jo když jsme Slováky porazili naposledy na Olympiádědě tak jsem měl jet i v tom mizerném počasí do Žiliny. A měl jsem takovou národní čepici modro - červeno - bílou. I došel ke mě kolega a říká mi: "Vole, vem si jinou čepici. Po tom průšvihu, když Tě v ní uvidí ti dají pohubě a auti ti shodí z meze".
Takže jsem si nasadil kazašskou ťuletějku a riskoval, že budu považován za rabského teroristu.

NO tak vyhráli. Jestli zaslouženě nevím, díval jsem se jen chvíli a moc oslnivé mi to nepřipadlo ani z jedné strany ale hokej se hraje na góly a Slovensko jich dalo více.

Fakt jsem zvědavej jak dopadneme dále.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Další historický milník pokořen! Český tým dokázal nevyhrát třikrát v řadě, což představuje samostatný rekord! A jelikož se střetneme buď s Ruskem nebo se Švédskem, je tu slušná šance tuto úžasnou sérii prodloužit...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Mno, nebyl to nejhorší výkon, naši do toho dali opravdu všechno (navíc kuriózní/smolný první gol Kanady + neuznaná branka -těžko říct, jestli to byl gól)...ke konci se projevila únava způsobená včerejším těžkým zápasem. Dnes rozhodně nejsem výkonem zklamán, když vidím, že tým hrál naplno a snažil se...jestli mají šanci uspět ve čtvrtfinále je věc jiná ;-)
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Měli jsme jasný cíl - nevyhrát a postoupit! :-D
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Zakat - já taky neklritizuji hru - ta byla dosti solidní, ručitě lepší enž proti Německu a Slovensku, ale ten výsledek mne ani trochu netěší. První gol Kanady platit neměl, nebylo to fair, ale nšá neuznanej gol byl neuznám správně - vidět to rpsotě nebylo a v pochybnsotech branka platit nemá.

Jinak on ten úbytek sil je zapříčiněn především taktikou týmu, kdy drtivou většinu času odehraje ta lepší třetina (Výborný, Hlinka, Plekanec, Židlický), které pak dojdou síly mnohem rychleji...
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Vallun: Podle výrazu Olesze si myslím že ten puk brankovou čáru přešel, ale gól byl neuznaný správně, s tím souhlasím. Žádná z kamer jej neodhalila...

K té únavě - trenér někdy staví na těchto hráčích pravda až zbytečně moc, jakoby se bál postavit ostatní hráče na důležitější momenty zápasu, přestože si je sám do reprezentace povolal :lol:
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Zakat - já to nechtěl přímo svádět na trenéra, abych nebyl zdejšími Tichonovy zase ozunačen za neznalce a nepřejícníka, ale máš pravdu. Hadamczik si opět vybral tým, kterému ani sám envěří a prakticky celý zápas doehrává v 10ti lidech a pak chybí síly v závěru...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Pohled na tabulku Gambrinus ligy mě poslední dobou naplňuje nezvykle příjemným a hřejivým pocitem uspokojení.

Jen škoda, že soutěž letos netrvá déle, 2. liga by se mohla konečně hrát na opravdu hezkém stadionu. :lol:

Přenechávám prostor Vallunovi na tradiční spílání rozhodčímu, slávistické slzy se mi k zapití večeře hodí. :mrgreen:
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Stejně je legrační, jak když Slavii opravdu o něco jde, opět a zase se sesype. :-) Kdybych to nečekal, asi by mne to trochu zklamalo.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Adieu píše:Stejně je legrační, jak když Slavii opravdu o něco jde, opět a zase se sesype. :-) Kdybych to nečekal, asi by mne to trochu zklamalo.
Na http://www.idnes.cz byl těsně po posledním vyhraném zápase Slavie (když byla na vrcholu) článek "pohled experta" od nějakého internacionále, v němž s neochvějnou jistotou tvrdil, že Slavia ligu nevyhraje, protože brzy zase všechno po*ere. Říkal to jako neoddiskutovatelnou skutečnost... A vida. :-)
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 7.5.2007 19:21, celkem upraveno 1 x.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

To je asi skrytý slávistický noční děs. Malé děti se ze strachu před bubáky budí, pláčou a někdy se počurávají. Slavisté pokud jim hrozí, že by mohli vyhrát se psychicky položí - on ten sen být mistrem ligy je asi stejný jako ty noční děsové u batolátek.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

No je pravda, že Slávka psychicky odolná moc není, co se dá dělat... Kdyby alespoň ta hra za něco stála... Ale pořád lepší být psychicky labilní, než nemít čisté svědomí.
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

Vallun píše:Ale pořád lepší být psychicky labilní, než nemít čisté svědomí.
To sou hlášky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :applause: :applause:
přidat! přidat! přidat!

(p.s. kdyžtak to smažte, nemoh sem si to odpustit)
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

SneZhulenec: tak ve sportovním topiču bych taky uvítal vícero takovýchdle "hrdinských" výžblebtů, ale bohužel tady se sport bere stejně jako filosofická témata
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“