a ja ze preco som dopadol tak, ako som dopadolNeferit píše:Á, nový Sigilan, nový terč pro hafo ironických a sarkastických poznámek!už předem tě lituju
![]()
Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Tady panuje nějaký bojový stav? Nepočítáme-li nepravidelné dělostřelecké přepady Vampičky vůči mé osobě? :) Já myslím,že všude je klid a mír...:)
EDIT: ahoj Invcite:)
EDIT: ahoj Invcite:)
Naposledy upravil(a) Vallun dne 13.5.2007 22:39, celkem upraveno 1 x.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
No moc jste mně nepřekvapili, halda vítacích spamů, průměrné sarkasmy, to jsem čekal víc.
Ale každopádně Ahoj!
btw. doufám, že se teď nezvedne další vlna odpovědí na mou odpověď, nebo nedejbože citace Ahoj! a pod tím komentář.
Btw2. Cože jaký terč? Měl jsem za to, že Sigil je OK. Nebo teda prý aspoň podle Vlasáka.
Ale každopádně Ahoj!
btw. doufám, že se teď nezvedne další vlna odpovědí na mou odpověď, nebo nedejbože citace Ahoj! a pod tím komentář.
Btw2. Cože jaký terč? Měl jsem za to, že Sigil je OK. Nebo teda prý aspoň podle Vlasáka.
Jsem tu nový, mějte mě rádi. :D