Hudba: Co posloucháte?

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Neferit Sr.: Jenom jestli to Lerek nemyslí asi tak jako když jsem si já dal jako melodii na budík jeden z "hitů" od Evy a Vaška. A než to poslouchat, tak to radši vstanu :twisted: Jestli to ovšem takhle nemyslí tak se omlouvám :)
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

AlmSiVi:
Náhodou,Eva a Vašek u nás ve třídě byly třetí nejoblíbenější skupina(Samořzejmě to bylo myšleno jako vtip),když jsme měli hlasování o hudebce.První byl Kabát a druhej Divokej Bill(musela být česká).
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

KABAT powaaaa, hned mam chut na nejaky Kabat :twisted:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

AlmSiVi píše:Neferit Sr.: Jenom jestli to Lerek nemyslí asi tak jako když jsem si já dal jako melodii na budík jeden z "hitů" od Evy a Vaška. A než to poslouchat, tak to radši vstanu :twisted: Jestli to ovšem takhle nemyslí tak se omlouvám :)
Ale kdepak, ráno začne hrát mobil, strategicky umístěn v nejvzdálenějším koutu místnosti, já rozlepím očička, vychutnám si hlavního zpěváka a pak nastoupí sbor, já vstanu a je mi krásně...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

aktualne nightwish a kabat...
pripomina mi to cast detsva stravenu v ultime online na endore, kedy som popritom pocuval prave nightwish a kabat :-| :-( :cry: ach na ta nostalgia! to detsvo! :cry: :-D
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

xRage:
Ty jsi můj člověk,Nightwish a Kabat jsou super,ale mam rád ještě Landu.
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

ROB ZOMBIEE :!: :metalfist: :ano: Obrázek
RAMMSTEIN! Obrázek

len tolko som chcel...

Lord C: hmm, od landu poznam len morituri te salutant, a aj to nieje orginal jeho :-D ale dokazem to pocuvat aj dvadsatkrat za sebou :-D
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

je jasne, ze osadnestvo na last.fm ma vkus...
svedci o tom fakt, ze z prvych desat songov len tri neisu od LP 8-)
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

xRage: To je chvilková záležitost - Linkin Part teď nejspíš vydal nové album či co, takže ho všichni tenhle měsíc poslouchají. Za nějakou dobu se zase objeví něco jiného.

Globálně na last.fm vedou Beatles. A Red Hot Chilli Peppers.

Nicméně - koho zajímá, co je nejsposlouchanější? Začneš LP kvůli tomu, že je tenhle měsíc in, poslouchat? Já tedy ne :lol:
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 26.5.2007 18:10, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Owain
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Owain »

Novi Arctic Monkeys fakt stoji za poslech ;-)
Obrázek
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Owain: To určitě, ovšem jejich debut se mi líbil víc. 8-)
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Owain
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Owain »

Mno...to sem si nejdriv myslel taky, ale cim dyl to druhy album posloucham, tim se mi libi vic...ma to takovy kouzlo...to prvni je mozna na muj vkus az moc primocary, ale neodvazuju se rict, ktery z tech dvou je lepsi, kazdy ma neco do sebe.
Obrázek
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

sevencreature píše:xRage: To je chvilková záležitost - Linkin Part teď nejspíš vydal nové album či co, takže ho všichni tenhle měsíc poslouchají. Za nějakou dobu se zase objeví něco jiného.

Globálně na last.fm vedou Beatles. A Red Hot Chilli Peppers.

Nicméně - koho zajímá, co je nejsposlouchanější? Začneš LP kvůli tomu, že je tenhle měsíc in, poslouchat? Já tedy ne :lol:
LP pocuvam uz 5(?) rokov... cize ich "nezacnem" pocuvat iba pore novy album...
RHCP mam tiez velmi rad, aj ked nejak viac som ich zacal ocuvat az s nocym albumom-Stadium Arcadum...
a Beatles? v zivote som od nich nepocul viac ako 5 skladieb :lol: nevadia mi, ale ja mam radsej "tvrdsiu" hudbu ;-)
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

xRage: Tou "chvilkovou záležitostí" jsem měl na mysli, že vydali nové album, takže ho lidé nejspíš hodně poslouchají - momentální výkyv na last.fm. Za nějakou dobu to zase poklesne. Nemá to nic společného s celkovou popularitou (samozřejmě, v cekovém žebříčku jsou LP taky hodně nahoře).

:lol: Jinak ještě jedna věc - tohle:
xRage píše:je jasne, ze osadnestvo na last.fm ma vkus...
svedci o tom fakt, ze z prvych desat songov len tri neisu od LP 8-)
jsem očividně mylně pochopil jako sarkasmus :oops: :lol: :lol: :lol: (ani ve snu by mě nenapadlo, že by tohle mohl někdo myslet vážně :lol: :lol: :lol: ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Poslední dny poslouchám soundtracky k Fable: The Lost Chapters a Metal Gear Solid.
Oba jsou hodně dobré! :boohoo:
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“