Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
To je jedno, nebylo to ani tak. Takhle, o Sigilu už jsem slyšel předtím, někteří lidé na RPG fóru se o něm zmínili, pak jsem tak před nedávnem přemýšlel, že bych se trochu rozlezl do okolních fór, vzpomněl jsem si na Sigil a d20.cz, ptal jsem se Siriena, který mě doporučoval d20, a když jsem se ho ptal na Sigil, tak řekl že podle Vlasáka je OK, stejně jako RPG.net. A protože anglicky moc nemusím tak jsem šel sem. Hezká pohádka, co? 

Jsem tu nový, mějte mě rádi. :D
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Víš jak by na kvalitě diskusím přidalo, kdyby si tu někteří uživatelé jen četli?Tafif píše:Mít na diskuzním fóru uživatele, co si jen čtou a nepíšou, diskusím na kvalitě moc nepřidává.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
vela sa maze, malo sa pise!
treba to tu trochu zaspamovat...
(uhh, chcel som napisat nieco kriticke, alle uz nado mnou visi jeden banan
)
treba to tu trochu zaspamovat...
(uhh, chcel som napisat nieco kriticke, alle uz nado mnou visi jeden banan

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Co máte všichni proti veselým avatarům?:)MCZ píše:Ono by v tvém případě pouze stačilo, kdyby sis změnil avatara (a nebo - pro jistotu - úplně vypnulTafif píše:Radši už mlčím, ať se kvalita ještě trošku zvedne...).
Mně se některé taky vůbec nelíbí, ale že bych to viděl jako ptořebné zde řešit...:D
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."