sakra preco mi nejde bg1?ked o zapnem tak tam naskoci toto:
An assertion failed in D:\DEV\Baldur\Ui control buttons.cpp at line number 302
Pls pomozte?
posledna vec: preco by instalacii tutufixu mi nabehne error:
Error locating resource for COPY
Resource [ xannn29.waw] not found in key file:
[./chitin.key]
Stopping installation because of error.
ERROR installing [Core Bugfixes], rolling back to previous state
WILL uninstall 1 files for [SETUP TUTUFIX.TP2] component 0
Uninstalled 1 files for [SETUP-TUTUFIX>TP2] component 0.
A este ked pustim tutu.exe
You are this in the wrong directory..
Spomínam si, že pri poslednom hraní BG1 TuTu s Fixpackom v17 a TweakPackom v19 sa dala po zabití Sarevko načítať tzv. Final Save a ďalej pokračoať v hre. Momentálne hrám s taktiež Fixpackom v17 a BG2TweakPackom v4 ( ktorý by mal v sebe obsahovať všetko to, čo TuTu TweakPack a ešte niečo viac ). Bude možn Final Save načítať rovnako ako pri minulom hraní a pokračovať v hre? Potrebujem to vedieť totiž z dôvodu, či mám ToTSC lokácie prejsť "pred" alebo "po Sarevokovi" ... určite by som ich radšej prešiel "po", takže by som bol veĺmi rád keby to fungovalo...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
no jak bych to řek... provádím instalaci BG1 Tutu, no tak sem udělal vše podle návodu atd... jenže, tuším bod 10, spusťte obě hry... BG1 mě jede, u BG 2 mě zmizel chitin. key neznámo kde... Další věc když spouštím soubor bg1tutu.exe tak je to jen zlomek sekundy a pak nic, respektive řečeno se mě to nenainstaluje vůbec... přitom sem změnil configurační soubor v Bg1tutu... může mi pls někdo poradit co s tím??
Yachiko píše:Spomínam si, že pri poslednom hraní BG1 TuTu s Fixpackom v17 a TweakPackom v19 sa dala po zabití Sarevko načítať tzv. Final Save a ďalej pokračoať v hre. Momentálne hrám s taktiež Fixpackom v17 a BG2TweakPackom v4 ( ktorý by mal v sebe obsahovať všetko to, čo TuTu TweakPack a ešte niečo viac ). Bude možn Final Save načítať rovnako ako pri minulom hraní a pokračovať v hre? Potrebujem to vedieť totiž z dôvodu, či mám ToTSC lokácie prejsť "pred" alebo "po Sarevokovi" ... určite by som ich radšej prešiel "po", takže by som bol veĺmi rád keby to fungovalo...
Final save se ukládá vždy před Sarevokem. Bez ohledu, zda hraješ původní BG1 nebo Tutu. Podle mě je lepší projít lokace TostSC předem.