So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Protože jsi slušně vychovaný chlapec a tudíž víš, že drogy všeho druhu jsou bak. Jinak je to dost drso.
Ale to dopadla ještě dobře. V bedně jsem se zaujatě díval, jak tam borec naříká, že otevřel konzervu ananasu žačal dlabat a s nadšením zjistil, že pojídá konzervovaného ještěra.
Proti tomu trocha převařené trávy je delikatesa.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit sr.: Jo, o tom jsem slyšel. Nebo, jak jistému maníkovi zapekli do chleba myš
MCZ: Kdyby tam radši dali Berettu 92 s plným zásobníkem
Myšičku? To jsem kdysi jako malé robátko zažil s prababičkou. Ve večerce co byla pod jejím bytek koupila chleba a po rozkrojení nalezla hlodavce. Zatvářila se jak nižší démon popadla chleba ve večerce jim vynadala vzala novej chleba a bylo...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Kebule: moc dobrej článek, príma že autor sám je nekuřák, protože stejně tak sen a věc dívá 90% kuřáku ale velmi málo nekuřáků...že by síla populismu? No je to dilema, i kdyby chtěli politici (o čem taktéž upřímně pochybuju) skutečně zachraňovat životy kuřákům, těžko tak můžou činit proti jejich vůli...a nebezpečnost pasivního kouření se nehorázně(záměrně ) přeceňuje. Nadruhou stranu netolerantní to je a nemělo by to skončit jako "chudáčci kuřáci, sou tak utiskovaní".....
btw. cedulku s : "Ministerstvo zdravotnictví varuje: Váš lékař či lékárník vám může pomoci přestat s kouřením." mám doma schovanou
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Já mám nejradši tu cedulku kde zjišťuju že kouření v těhotenství může poškodit můj plod
Mě to zaujalo hlavně kvůli těm hospodám. Protože nechápu jak může stát někomu diktovat jak má vést svůj podnik. Respektive mu ještě diktovat jak ho má přestavět. S tím že zaplatit přestavbu mu samozřejmě nezaplatí.
Ale jsem jednoznačně proto aby se nekouřilo v hospodě přes obědy...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...