Jen počkej... pozdější sezóny DS9 jsou jednoznačně cool a masové bitvy s Dominionem hustá mňamka. Kam se hrabe Voyager.Arian píše:V současné době postupně sleduju Novou Generaci (jsem v season 5) a potémě ještě čeká Deep Space Nine...

Moderátor: sevencreature
Jo, to se v DS9 děje bohužel stále.Arian píše:jj už jsem o tom slyšel a dost se na to těším, jen jsem někde slyšel, že to dost kazí opakování jednotlivých bojových scén resp. používání stejných záběrů - nevíš jak to je?
ten je nejhustší, škoda, že ve star trecích hraje jen vedlejší role (i když často v x dílech), hustej byl i jako commander Shran v novym EnterprisuJab píše:Pak mě též velmi zaujal Jeffrey Combs jako Weyoun či Brunt. Jeho výkony jsou též excelentní a jím zahrané postavy nádherně slizké.![]()
Nejsem fanda TOS, ale ST jako celku. Jestli mají co nabídnout... to je otázka, co tě na ST nejvíc bere. Jestli jsi hodně vizuální typ, tak bych se skoro přimlouval za to si TOS radši přečíst v tom přepisu jednotlivých dílů, co u nás vyšel tiskem.magnus píše:chtěl jsem se zeptat nějakého fandy TOS.. maj mi TOS co nabídnout jakožto trekkiemu odkojenému novou generací, DS9, voyagerem a enterprisem? z TOSky jsem viděl jen pár dílů a nevim :)
o kterou edici jde a kdy jí dávají?:)Neferit Sr. píše:Právě se v seriálu ST objevilo něco co nemá obdobu. Už toho bylo až dva díly a jmenuje se to příznačně ZA ZRCADLEM. A je to dobrý mazec.Jakási varianta na paralení světy. Je to dobrý nápad aj e to i vydařené zpracováno.
dějově ok...a dobou natočení? Piznám se, že seriál s Kirkem je nekoukatelný z důvodů nezvyklé úrovně efektů a pod.Desperado píše:a tamější důstojnice T'Pol je děsně sexyNeferit píše:Kapitánem je Archer - a tahle Enterprise je ještě ta, co byla před Kirkovou originální sérií(dějově)