Lazaret aneb koutek kriplů

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

sigil je predsa miesto neobmedzenych moznosti :-P
no, a inac dneska som stravil hodinu v cakarni na alergologii... bol som objednany medzi desiatu a jedenastu a skoncil som o pol druhej :-x

ale musim pochvalit sestricku aj lekarku, velmi mile zeny, vidno, ze ich ta praca bavi a chcu len vase zdravie...

nuz, ale co... nosna mandla pojde von, alergiu este neviem na co mam, krcnu mam vraj taku malicku, ze mi ju lekarka na krcnom ledva nasla :lol:
... a stale som chory, kua! :-?
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

xRage píše:nuz, ale co... nosna mandla pojde von
Heh, stejně hned doroste.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

7c: hej? to vazne? :shock:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

xRage: No, můžou.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

xRage: Nižší organismy rychleji regenerují....
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

7c: myslim, ze som nieco zacul, ale dufam, teda ze mne nic nedorastie, uz aj tak s tym mam dost problemov :roll:
Bodkin: nizsie? ja mam prosim pekne nieco pod 1800 mm, to je viac nez priemer! :-P pri mojom uz teraz rozbitom organizme by som sa cudoval nad hocijakou silnejsou regeneraciou, nez je spravenie chrasty a dufam, ze zrastenie kosti mi este funguje :-? :-D
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

xRage: na trhání nosních mandlí jsem byla jako děcko a pamatuji se, že jsem tam potkala pár dětí, které tam byli podruhé a dokonce jedno potřetí, čímž nechci strašit. Já tam byla jednou a dost, ale taky mi nakukali, že to mám z toho, že hodně dýchám pusou, takže jsem pak od té doby i při běhání dýchala převážně nosem...no taky se ze mě nikdy nestal sportovec. Jinak to žádný bolestivý zákrok není, spíš to hnusně vypadá...nebo že by tak zabraly ty oblbováky a proto to nebolelo?..no nevím :think:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vanda: Mě to bolelo příšerně, trhali mi mandle asi v šesti letech a trauma z toho mám dodneška. Bylo to nepříjemné, bolestivé a doktory i sestry jsem tehdy pěkně pokousala...navíc jsem tam musela být v pokoji s cizími dětmi, předkládali mi tam k jídlu rohlík rozmočený v kakau a ještě ke všemu se mi to špatně hojilo a já občas připomínala člověka se slušně rozjetou tuberkulosou. Podruhé by mě tam nedostali, natož potřetí. :hand:
Naposledy upravil(a) Sadako dne 27.5.2007 23:20, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Na madlích jsem taky kdysi byl a jediné, co si z toho pamatuji, je pojídání okurkového salátu po zákroku. A taky trochu mlhavě u chodbu, kterou mě vedli k tomu křeslu. Asi jsem měl velmi dobré anestetika
Feed your head
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Vampiria: aha, tak proto asi ostatní děti tak děsně brečely. Na mě ty jejich oblbováky zabrali nějak později, takže zatím co ostatní děti spaly, já teprve usínala a když se šlo k zákroku, tak mě moje mamka musela do ordinace vláčet, protože jsem nebyla schopna se probrat a museli se mnou lomcovat i po zákroku, abych jim tam neusnula..i když vlastně nevím proč, asi abych nespolykala krev. :think:

xRage se jistě nyní velmi těší :lol:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

oni mi tam dovolia hltat krv? :-P :twisted: bolest je v pohode, ved-> no pain, no gain :lol:
v podstate som rad, ze to pojde vonku, pretoze ma to zvyklo palit a sucho sa sirilo po cleom tele... skratka dajaky divny smad som z nej maval :-?
a no, neviem... teda niezeby som sa vyzival v injekciach a podobnych veciach, ale zasa pozitok z toho nemam... aj ked :twisted: mozno sa tato situacia zmeni :twisted:
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

Já jsem teda na trhání mandlý nebyl a po tomhle vašem výstupu by mě tam a ni nikdo nedostal.
Na operaci sem byl jen jednou při zánětu slepáku,a protože jsem nemohl sám nikam jít a sestřičky byly líný,tak sem musel zůstat na oddělení pro seniory.Byl to ten nejhorší zážitek :evil:
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

LORD celadrius píše:Ave:No jo no,založíme klub svatého Lazara.Vyrážku na tváři už nemam,ale neustále zvracim,tak zejtra pudu k doktorce.
Ten už tu byl, ba přímo to byl rytířský řád působící i na území Koruny české
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

Dalcon:
No právě,že už tu byl.No jo no,nemůžu čekat,že to každej hned pochopí.
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

To já se dneska vrátil ze scout závodů. Unaven jsem jak psovitá šelma, záda mě berou jako ďas od krosny a poškrábán jsem od hry "Buldok" :-?
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“