Domácí mazlíčci a zvířectvo všeobecně

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Kebule: jo hlídací mazel je přesný termín :-)

Cesare: moc hezcí pejsani. Není na druhé fotce ten Marko úplně vlevo? Ten pes tam má takový nejdobráčtější kukuč. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vanda: Úplně vlevo je Taruška - ona umí klamat tělem, ovšem z naších tří je to nejostřejší hlídač (a největší vrahoun - ježci, kteří už bohužel nemohou vyprávět, by mohli vyprávět...). Marko způsobně hačá uprostřed.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Cesare: Všichni jsou moc krásní :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Cesare: tak to je Taruška pěkně zákeřná potvora, s prominutím, fakt vypadá jako největší neviňátko z těch tří. ;-)
(anonym?)
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Sirine píše:hm, hryzání mříží...víťa (náš osmák) do nich hryzal tak usilovně, že je jednoduše uhryzal...a tím vyrval a hurá za svobodou...nakrátko... :-? klec sice po mé úpravě pak elegantně nevypadala, ale účel splnila) a víťa pak dostal holku elišu a teď je jich šest...nakrátko ;-) 8-) a když začnou zpívat a cvrlikat, je veselo, navíc - naštěstí jsou to tvorečkové chytří a v noci spí :lol:
No naši osmáci dělali v noci bordel - hráli na mřiže - zahák zuby za mříž zatáhnula pustil...hajzl...

Teď mám jen myšinky zebrovanéí a to jsou miláčcic, ty v noci bordel nedělají. Pískomilové občas, jo, ale ty okřiknu a držej hubu.

Morče ybch si v životě nepořídil. koště jedno smradlavý....;)
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Dalcor: já kdysi chovala potakana. Měla jsem jich několik po sobě. Sice vím, že potkan je noční zvíře, ale celkem se neprojevovali, až ten poslední. Ten mi protekl skrz mříže své přepravky, což se žádnému před ním nepodařilo a celou noc mi vyhazoval knížky z poličky..... asi hledal něco vhodného na čtení :think: :twisted: A vrchol všeho byl, když jsem začala mít dýchací potíže, takže jsem ho nakonec musela dát kamarádce a ještě dva měsíce povystěhování toho satanova dítětě jsem nemohla spát ve svém pokoji, protože bych se asi do rána udusila.
(anonym?)
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

Vada:
To máš jako alergii na srst,roztoče a podobný věci nebo ti potkani tak smrdí?
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

LORD celadrius: Já nevím, prostě alergická reakce. Vypadá to jako chřipka, čím dál hůř se mi dýchá až nemůžu dýchat skoro vůbec. Když se od potkana vzdálím, tak se to tak do dvou hodin spraví, kdybych neodešla, tak bych nejspíš umřela na zadušení. Doma máme psa a na toho nejsem alergická vůbec. Takže na něco z toho potkana, ale co to je nevím. Nicméně od té doby, co beru léky a nemám doma potkana, tak se ta reakce zlepšila.
(anonym?)
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

už mi bylo naznačeno, že po přestěhování do nového bytu bychom si mohli pořídit taky nějaké malé, přítulné zvířátko.... ale po tom, co vidím, kolik bordelu udělá osmák a jemu podobná "havěť", může mi přes práh max. pes (a do bytu to stejně bude asi "yorkšír", rodiče od přítelkyně jednoho mají a je to pěkná bestie (v dobrém) 8-) )
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Osmáci náhodou žádný bordel nedělají ;-) ta troška pilin kolem klece se hravě smete a je uklizeno (navíc absolutně nejsou cítit jako třeba myši a tak podobně) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Celadrius: Já bych ropuchu nebo jinou žábu klidně bral. Žáby jsou krásný zvířata :-P
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Žáby jsou ve své podstatě hnusné a nijak mě nedostávají do vytržení. Ale krásnou rosničku bych bral.Tedy žabku, nikoliv nějakou z TV.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Sirine píše:Osmáci náhodou žádný bordel nedělají ;-) ta troška pilin kolem klece se hravě smete a je uklizeno (navíc absolutně nejsou cítit jako třeba myši a tak podobně) 8-)
pokud je máš v kleci 10x10cm, tak asi ne. Domácí je mají v kleci 1x0.8x1.5m a to máš vidět
nene, žádné tyhle malé potvory, jejichž přííbuzné jsme v mládí stříleli ze vzduchovek a mlátili na poli lopatama, nebrat :twisted:

NefSr: krokodýl by mi lezl do vany a kam bych se pak naskládal já? 8-)
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Ty jsi střílele veverky, nebo žil v Chille? Osmák je totiž veverka z chille
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

jasně a od té doby mám taky rád chilli :D

ale nechtěl jsem tím říct, že bych proti nim měl nějakou zášť, jen mi přijde pes "užitečnější" (to je ale blbost, co?) .. nevím, neumím to přesně popsat...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“