A nejhorší na tom je že na tohle zranění mi nedaj neschopenku a já si nedám vegáč

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Solidně rozbité koleno (v mém příapdě přetrhané křížové vazy) jsou stejně solidní otravou jako sledování Telenovely? Třeba.LORD celadrius píše:Nechci vypadat jako hňup,ale co má "Anthonio neodcházej" společnýho s rozbitim kolenem?Neferit Sr. píše:Ty jsi ale šikovný kluk. Takhle si z toho kolena vyrobíš nekonečnou telenovelu.
Tak, tak a ještě trávy (jsou jednoduše všude)...a nezaprší...Vanda píše:pitomá alergie, pitomý alergeny a pitomé řepkové pole hned u práce... Už jsem byla docela v pohodě, ale letos je to fakt krutý.
tak ak by som bol alergicky na travy, tak sa obesimSirine píše:Tak, tak a ještě trávy (jsou jednoduše všude)...a nezaprší...![]()
Tvoje ítost je milá.Já jsem alergickej na Jarní,letní a podzimní pyli,na roztoče,plísně,peří,srst a na našeho tělocvikáře.Neferit Sr. píše:Na alergie tohoto typu netrpím a tak jsem z tohoto pohledu spokojený člověk. Vás alergiků je mi líto. Jednoho mám vpráci a je na něho někdy politování hodný pohled.
Asi se zajedu podívat na lipovou alej na Blansek. Je to asi tak 200 obrovitých starých lip a v květu vypadají naprosto úchvatně. Ale to alergikovi radost neudělá.
Zvlášť když se počítají do trav i stromy. Klasický rozhovor u nás doma. "Venku je tak nádherně, otevřu ti okno, abych sem pustil(a) trochu čerstvého vzduchu"Sirine píše:Tak, tak a ještě trávy (jsou jednoduše všude)...a nezaprší...Vanda píše:pitomá alergie, pitomý alergeny a pitomé řepkové pole hned u práce... Už jsem byla docela v pohodě, ale letos je to fakt krutý.![]()