Zajímavé zprávy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. - víš, já mám ten problém, že dvakrát třikrát do měsíce musím na náslech na zasedání vlády, takže se domnívám,ž e je přeci jen slyším častěji... Džamila si dává pozor, když mluví do TV, ale taky ne vždycky... Jenže, když potřebuješ pochopit, co říká ke Tvému návrhu nařízení vlády, tak je to na pěst...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Hodnotil ministry za zelené je nemožné - jsou to lidé kteří se zatěžují věcm, které většinu lidí nezajímají a tak se potom ztrácí i těch pár možná i rozumných návrhů co by znich mohlo vypadnout.

Jestli si Stehlíková dává pozor před medii nevím. Pokud ano, tak je to spíše plus. Ví že má problém a dokáže ho potlačit.

To pan ministr, kterému není ani před médii stydno mluvit tak jak mluví, si problém nepřipouští. Nehodnotím jeho odbornost. Hodnotím jeho vystupování.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

Neferit Sr. píše:To pan ministr, kterému není ani před médii stydno mluvit tak jak mluví, si problém nepřipouští. Nehodnotím jeho odbornost. Hodnotím jeho vystupování.
Bohužel jeho odbornost vzhledem k jeho rezortu s jeho vystupováním přímo souvisí.
Obrázek
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

vystupování je ošemetná věc....to mi připomíná: 1- je u nás prezident jako funkce doživotní? jednou si byl prezident a jsi tedy prezident na věčné časy?
2- jak hodnotit tlumočníka (jeho obézní postavu vynecháme aú :cry:) , který za celou dobu tlumočení nevytáhl ruce z kapes kalhot obleku a celou dobu tlumočení těma rukama v těch kapsách jednoduše rejdil, cukal nebo co já vím co....prostě ú....děsný...(ještěže firma neslaví těch sto let pořád) ? 8-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Tak TOHLE je už fakt docela drso...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Kebule: Tak to je mazec.
Jedním z vlivů, který mohl chlapcovo chování spustit, mohlo být i mnohahodinové denní vysedávání u počítače a hraní bojových her.
Ještě že mě bojovky nikdy moc nebraly. :-D
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

hh, imho viac takto na deti posobia RPGcka, ked ich hrajete za zaporakov :-D v bojovkach skratka bojujete, ale v RPGckach mozete taketo veci naozaj zosnovat :twisted:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

...za násilnou trestnou činností mladistvých stojí především technika.
Není nad to, když se najde obětní beránek. :twisted:

A chlapec má poučení, když něco takového plánovat příště, tak bude pracovat samostatně, každý druhý je udavač... :mrgreen:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

:lol: :lol: :lol: Fakt husté. Ja sa už mesiac svojej Mutter vyhrážam, že ju zadusím igelitovým sáčkom alá Manhunt (samozrejme chápe, že to je len sranda) :lol: :lol: :lol:. A už ma fakt nebaví počúvať reči "naslovovzatých" odborníkov... neviete, v ktorej hre nabral mládenec ten návod na vraždu? Tekken to určite nebol :lol: .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Možná to bylo jen na základě studia nepříliš vzdálené historie. Rudí Khmerové tak zavraždili asi tři miliony lidí. Ty máš nějaké příbuzné v Kambodži? :twisted:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Vampiria píše:Není nad to, když se najde obětní beránek. :twisted:
Vždyť je to krásné, když chyby na společnosti hledá pokrytec.

Už by si lidé mohli uvědomit, že ani systém, zákony a krásné dětství plné růžové barvy, besídek a víkendů na chatě, je neochrání před lidskostí - a že deviace její přirozenou součástí jsou.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

http://www.novinky.cz/krimi/strelba-v-p ... glsvf.html

Eh - ne že bych to chtěl znovu rozpitvávat, ale nedá mi to si nerýpnout - kdo že se to chtěl v otázce legálně držených zbraní plně spolehnout na policejní složky..? :-D
Jen je zajímavé že nejdříve ze zbraně neuměl vystřelit a o pár chvil později již střílel na policejní vůz. Njn, jak se říká - když se chce 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

hlavně je to pátá střelná zbraň odcizená policistům při zásahu... ono by možná bylo bezepčnější, kdyby se první odzbrojila právě policie:D
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Frosty, Vallun: Takhle trapný příklad princip ani náhodou nemění. :-P
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Prostě je nutné v dnešní době nosit aspoň devítku za pasem, doba je holt zlá :-D a řídit se pravidlem shoot to kill, protože české zákonodárství je na hlavu postavené
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“