Čekám miminko
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Aha takže už to taky chápu...
Akorát Calvero jediný jméno co o tobě vím je ten Calvera... Tudíž zde dále budu mluvit o paní Calverové jako o paní Calverové...
A ještě Calvera si netipnul... Tímto tě budoucí otče vyzývám veřejně si tipni co budeš mít za potomka...
Ať ti co ještě netipli mají nějaký mustr...
Akorát Calvero jediný jméno co o tobě vím je ten Calvera... Tudíž zde dále budu mluvit o paní Calverové jako o paní Calverové...
A ještě Calvera si netipnul... Tímto tě budoucí otče vyzývám veřejně si tipni co budeš mít za potomka...
Ať ti co ještě netipli mají nějaký mustr...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Víš Calvero, nechci Tě zklamat nebo tak...ale co jsem byl dva měsíce v advokátce, tak ta zastupovala Ústav péče o matku a dítě... nějaké nároky z toho, že se narodilo jiné pohlaví či množství dětí, než bylo "potrvzeno" porodnicí se řešily nejméně dvakrát do měsíce;)Calvera píše:tak musím zklamat všechny, kteří tipovali na dvě a více malý Calverátek, bude jenom jedno, už to máme v obraze i videu, sice mě chvilku omýval smrtelý pot, že jich vidím víc, ale byla to jenom iluze (hodil jsem záchranu )
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Také se doporučuji neradovat předem...dokud to nebude na světě, tak není ještě vůbec jisté, jestli to bude ronin nebo tucet špinavců.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
No tykadla, To by ještě šlo proti tomu co zde bylo všechno prorokováno. Ale dokud se miminko nenarodí, nikdo neví. Hlavně aby to paní i mimčo ve zdraví přestáli a pak nám to Calvera napíše. Tedy až vystřízliví.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Calvero - držím palce-Tvé paní kterou čeká nelehká rolerodičky amaminky novorozence, miminku aby přežilo ten šok z příchodu na svět a Tobě abys přežil ve zdraví oslavu.
Pak nám dej vědět. A bude-li možno tak s fotografií.
Pak nám dej vědět. A bude-li možno tak s fotografií.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."