Otázky k modům

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
beo
Sigilan

Příspěvek od beo »

Mecker píše:Zde je pro BG2: http://yenn.sigil.cz/ub-cz/readme_ub_cz.html (příště stačí dát Google a hledat)

Zdá se že není...
Dik :)

Moj povodny post zmizol, to "Zdá se že není..." je odpoved na moju otazku ci existuje alebo bude cestina do BG1: UB

Este by ma zaujimalo ci mozem nainstalovat Baldurdash & Dudleyfix a na to potom cestinu. Tie fixy by mali menit aj dialogy tak ci s tym nie su nejake problemy.
Naposledy upravil(a) beo dne 6.6.2007 19:34, celkem upraveno 1 x.
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Vynechej Baldurdash - Baldur's Gate/Tales Of The Sword Coast English-Language Game Text Update v1.1 a Dudley - FixPack #2 - dialog.tlk Update a vše bude v pořádku.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
beo
Sigilan

Příspěvek od beo »

Mne to napise The requested URL /drake127/mods/DudleyFix.zip was not found on this server.

Rozmyslam ale ci sa oplatia lebo chcem hrat aj s DSotSC a aj ked Baldurdash napisal It hasn't been tested with TeamBG's Dark Side Of The Sword Coast unofficial expansion, but I see no reason why it shouldn't work properly with it. pri Dudleyfixe je napisane Please note that the BG1 Baldurdash FixPacks are not compatible with Dark Side of the Sword Coast (a fan-made mod). :-?
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Klasická chyba 404 (poslední dobou se sní setkávám velmi často), prostě to neexistuje (to umístění). A ten Baldurdasch mě fungoval vklidu (asi proto že nemám DSotSC ale TotSC). :-)
Zakis
Sigilan

Příspěvek od Zakis »

Možná už to tady zaznělo, ale nechce se mi procházet přes 40 stránek takže: fungují NPC mody pro BG 2 jako např. Solaufein nebo Kivan i v tutu? A ještě jestli NPC mody pro BG 1 tutu jsou k dostání v češtině? A naposledy ještě jeden problém... Když přiberu do party Gavina, tak se s ním dostanu maximálně do Beregostu, ale když chci jít jinam tak mi to spadne do windows a napíše mi to chybu, to se opakuje i při loadnutí savu. Určitě mám nějakou trapnou chybu, ovšem nevím jakou, tak kdyby někdo věděl...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tak pokud vím, tak žádné NPCčko k tutu v češtině není :-? nicméně, co se překladů týče, řekla bych, že by možná neuškodilo podívat se sem ;-) a co se Gavina týče, obávám se, že nejlepší bude podívat se přímo na jeho forum, které je zde. berelinde už bude vědět, co s tím 8-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Syneth
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syneth »

treba pre romanciu s imoen štartovať novú hru?
v readme som to nenašiel...
Obrázek
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Syneth píše:treba pre romanciu s imoen štartovať novú hru?
v readme som to nenašiel...
:roll:
ReadMe píše:It is HIGHLY recommendable that you start a new game to fully experience the romance. You don't need to do this to experiment at least half of the interactions, but if you want her to love you, you'll have to start from the beginning.
Čili předpokládám, že by nebylo od věci začít novou hru :roll:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Hraji BG2 s módem Unfinished Business a plním úkol se získáním toho vzácného kamene pro sochaře Sarlese. Duergar v Čelence svou pomoc podmínil nalezením jeho bratra.
A otázka je - kde přesně ho mohu najít? Pochopil jsem, že by měl být v lokaci s Amaunatorovým chrámem, kde řeším quest související s Umařinou vrchovinou. Leč nikde jsem ho tam nenalezl. :think:
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Měl by se nacházet přímo v chrámu na těchto souřadnicích - 1197.1917
Pokud tam není:

CLUAConsole:SetGlobal("FindGorje","GLOBAL",2)
CLUAConsole:CreateCreature("GORJE")

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Datur Barbatus
Sigilan

Příspěvek od Datur Barbatus »

Je nějaká možnost jak sehnat refinements mod? odkaz tady na foru nefunguje a nefunguje ani ten na stránkách final-exodus. Chtěl bych to zkusit.
btw: je lepši instalnout EoU(Ease-of-Use) nebo BG2tweak wieDU verzi?
"The only thing that stands between YOU and DEATH on the battlefield is the AXE you are wielding in your hands!"
Datur Barbatus
vavr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

The Art of Weaving

Příspěvek od vavr »

Ahojte, zajimalo by me jestli se da nekde stahnout mod The Art of Weaving, protoze ho nemuzu nikde najit... A je napsan tady v modech pro BG... Diky :-)
8-)
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

vavr:
Všechno mě posílalo na tento odkaz, ale myslím že se musíš zaregistrovat:
http://www.rpgdungeon.net/cms/content/view/100/88/
vavr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vavr »

Diky, ale bud jsem pako nebo slepy... Nikde tam nevidim zadne "register" nebo tak neco... Jen "log in" a "forgotten your password" :-? :cry:
8-)
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Aha?! Já taky jsem blbý či slepý. Hmm, to teda nevím kde to tam je. Tak promiň no, přitom je to link z Add-on CZ a ještě jsem ho zkušel přes další fora. :think: No zkusím najít jinný, jestli teda nějaký je?
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“