Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Sociologové testují schopnost studentů učit se a ptají se jich, jestli by se dovedli naučit telefonní seznam zpaměti.
Zde jsou odpovědi studentů:
Medik: "A stačí to do příští středy?"
Právník: "Česky nebo římsky?"
Ekonom: "Dobře, a co za to?"
Matfyzák: "Proboha, proč???"
Jedou obchodník, inženýr a programátor autem. Najednou uprostřed pustiny auto zastaví. Co budou dělat?
Obchodník: "Půjdeme do nejbližší vesnice, zavoláme si taxíka a pojedeme dál."
Inženýr: "Žádný takový. Půjdeme do nejbližší vesnice, zavoláme opraváře a potom pojedeme dál."
Programátor na to: "Ne, žádný takový. Vystoupit a nastoupit!"
Mladá dynamická společnost hledá hackera na HPP. Svůj strukturovaný životopis prosím zanechte na našem počítači STANICE1 v adresáři C:\Windows\System\Dokumenty...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
Bhaall: jj, poznam, its a handgrenade ale aj tak sa mi viac ako cela ta parodia na reklamu dokopy paci ta pekna rysava holka presne moj typ
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
1. Yes = No
2. No = Yes
3. Maybe = No
4. We need = I want..
5. I am sorry = you'll be sorry
6. We need to talk = I need to complain
7. Sure, go ahead = I don't want you to
8. Do what you want = You will pay for this later
9. I am not upset = Of course I am upset, you moron!
10. Are you listening to me? = Too late, you're dead
11. You have to learn to communicate = Just agree with me
12. Be romantic, turn out the lights = I have flabby thighs
13. You're so manly = You need a shave and you sweat a lot
14. Do you love me? = I am going to ask for something expensive
15. It's your decision = The correct decision should be obvious by now
16. You're certainly attentive tonight = Is sex all you ever think about?
17. I'll be ready in a minute = Kick off your shoes and find a good game on TV
18. How much do you love me? = I did something today that you're really not going to like.
MEN'S ENGLISH
1. I’m hungry = I’m hungry
2. I’m sleepy = I’m sleepy
3. I’m tired = I’m tired
4. Nice dress = Nice cleavage!
5. I love you = Let's have sex now
6. I am bored = Do you want to have sex?
7. What's wrong? = I guess sex is out of the question
8. May I have this dance? = I'd like to have sex with you
9. Can I call you sometime? = I'd like to have sex with you
10. Do you want to go to a movie? = I'd like to have sex with you
11. Can I take you out to dinner? = I'd like to have sex with you
12. Will you marry me? = I want to make it illegal for other men to have sex with you
13. You look tense, let me give you a massage = I want to have sex with you within the next 3 minutes.
14. Let's talk = I am trying to impress you by showing that I am a deep person and then I'd like to have sex with you.
15. I don't think those shoes go with that outfit = I'm gay.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Prominent, ktorý opitý na priechode pre chodcov zrazil dvoch ludí, sa
na súde cez prestávku pýta sudcu, aký verdikt môže očakávať.
Sudca odpovedá: "No, ten, čo Vám hlavou rozbil predné sklo, dostane päť rokov za vlámanie do auta a ten druhý, ktorého náraz odhodil na 15 metrov, dostane 10 rokov za útek z miesta činu."
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.