No už jsme to sice řešily, ale furt nevím, jestli může být romance s Jaheirou, pokud hraješ za ženu a máš již jinou romanci. Ona mě totiž každou chvílu otravovala a furt se ptala co bude s námi a na konci ToB mi řekla že mě miluje a přitom sem hrál za ženu. Tak nevím jestli to bylo jen silné přátelské puto či co?Forest píše:S Jaheirou ti rád poradím, nedávno jsem to tu z lidí páčil a vypáčil, tak to mám celkem v živé paměti
Romance v BG
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jahreia je BisexuálkaMecker píše:No už jsme to sice řešily, ale furt nevím, jestli může být romance s Jaheirou, pokud hraješ za ženu a máš již jinou romanci. Ona mě totiž každou chvílu otravovala a furt se ptala co bude s námi a na konci ToB mi řekla že mě miluje a přitom sem hrál za ženu. Tak nevím jestli to bylo jen silné přátelské puto či co?

Byla jediná, se kterou jsem měl romanci(jako muž).
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Heh... pokud máš multiromanční komponent módu Easy of Use nebo umíš správě zacheatovat, tak je možné všechnoMecker píše:No už jsme to sice řešily, ale furt nevím, jestli může být romance s Jaheirou, pokud hraješ za ženu a máš již jinou romanci. Ona mě totiž každou chvílu otravovala a furt se ptala co bude s námi a na konci ToB mi řekla že mě miluje a přitom sem hrál za ženu. Tak nevím jestli to bylo jen silné přátelské puto či co?

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Ahoj hraju teď za zlouny a byla jsem na hřbitově definitivně zabít Bodhi a mám romanci s Viconií.Ona mi ji nevzala!Už jsem to jednou hrála a vzala mi Anomena. Říkala jsem si, Viconie se naštvala při posledním rozhovoru a romance skončila.Ale sotva jsme vylezli z hrobky, seřvala mě, že mě nemůže ani cítit a hrála u toho hudba.A na konci se se mnou vyspala.Tak nevím...
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Danča píše:Ahoj hraju teď za zlouny a byla jsem na hřbitově definitivně zabít Bodhi a mám romanci s Viconií.Ona mi ji nevzala!Už jsem to jednou hrála a vzala mi Anomena. Říkala jsem si, Viconie se naštvala při posledním rozhovoru a romance skončila.Ale sotva jsme vylezli z hrobky, seřvala mě, že mě nemůže ani cítit a hrála u toho hudba.A na konci se se mnou vyspala.Tak nevím...

Nikoho mi nevzala. S Viconií jsem romanci měla (mám- už jsem v TOB). Na konci SOA mi řekla, že mi podlehla. Spala se mnou v Underdarku a pak na konci. V TOB jsme řešili(y), proč se ode mě nemůže odtrhnout a že nejlepší by bylo, kdyby odešla, ale že nemůže. Určitě je to romance. Jen v Soa u toho někdy hrála hudba, někdy ne. Kdosi mi říkal, že když hraje hudba, je to romance. Nevím na kolik je hudba rozhodující.
Sakra ted sem si uvědomil jednu menší podpásovku
Hraju "jen" ve 4 a romanci mám s Aerii a Jaheirou...a ted mě dochází, že Bodhi mi vezme tyhle dvě před finální bitkou...takže to tam naběhnu já(bard) a Minsc a máme to spolu vykillovat...mno to se pobavím 

...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.