Láska, sex a něžnosti II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Tak až s ním hodíš řeč, dej nám vědět co si myslíš. Stačí vhodně vybraný smajlík... Hubenost není nemoc. Ale pokud je nemocí zůsobena je to starost. Lays nejím, to raději 1/4 či 1/2 kila sekané.
Jinak co. Nestyď se za nic. Kebule vypadá tak, že o něm jeho strýc říká, že vypadá jak "obrané uzenáč", a jiní, že vypadá jak reklama na Mauthausen. A jeho děvče je taková křehoučká osůbka, že se k sobě velmi hodí. Avatarem se nenech inspirovat ke změnám i když to někoho třeba zklame.
Vem si jak bych musel podle avataru vypadat já.
Jinak co. Nestyď se za nic. Kebule vypadá tak, že o něm jeho strýc říká, že vypadá jak "obrané uzenáč", a jiní, že vypadá jak reklama na Mauthausen. A jeho děvče je taková křehoučká osůbka, že se k sobě velmi hodí. Avatarem se nenech inspirovat ke změnám i když to někoho třeba zklame.
Vem si jak bych musel podle avataru vypadat já.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 11.6.2007 11:48, celkem upraveno 1 x.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
Ve vlasech to není. Stejně každá druhá dívka či žena má jinou barvu vlasů než tu se kterou se narodila. Já nemám v tomto směru nic vyhraněného, tak se tím nezatěžuji.
Ech co není ve vlasech? Nějaká zvláštní aura? Nebo sídlo karmy?Neferit Sr. píše:Ve vlasech to není. Stejně každá druhá dívka či žena má jinou barvu vlasů než tu se kterou se narodila. Já nemám v tomto směru nic vyhraněného, tak se tím nezatěžuji.

Stejně jako mohu mít oblíbenou barvu tříkolky, tak mohu mít i oblíbenou barvu vlasů. Rozhodně jí nespojuji s nějakými psychickými vlastnostmi dané osoby. Ale oči mám a nevidím důvod, proč je zbytečně zavírat.
- Neferit Sr.
- Sigilan
Jab - no to mi povídej. Já jsem vůbec nechtěl tvrdit, že vlasy rozhodují o tom kdo jaký je. Ani o tom že v nich je něco specifického. Jen jsem chtěl říci, že pokud někdo rád blondýnky je mu jedno jestli je to odbarvená černovláska a naopak.
Oč nezavírám i já a pokud s mi žena či dívka líbí otočím se za ní a je mi jedno jakou má barvu vlasů.
Ajantis - jako z reklamy. Jít s dobou je dnes in.
Oč nezavírám i já a pokud s mi žena či dívka líbí otočím se za ní a je mi jedno jakou má barvu vlasů.
Ajantis - jako z reklamy. Jít s dobou je dnes in.
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Neferit Sr. píše:Jinak co. Nestyď se za nic. Kebule vypadá tak, že o něm jeho strýc říká, že vypadá jak "obrané uzenáč", a jiní, že vypadá jak reklama na Mauthausen. Vem si jak bych musel podle avataru vypadat já.

Když se nechceš fotografií prezentovat veřejně tak mi ji pošli na mail vyměním za svou

Jinak radši zůstaň u Lays když vidím kulturistky zvedá se mi žaludek

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- crovax en-vec
- Sigilan
Může mi někdo racionálně vysvětlit jak se může člověk zamilovat do osoby, která prakticky není jeho typ, je odlišná jak den a noc, nemá se mnou společné zájmy, chodila už s dobrou čtyřicítkou týpků, mluví jak se jí to zrovna hodí, nepíše, když chci aby napsala a celé mé okolí mě od ní odrazuje? Jak může člověk milovat drogu, která ho ničí?
A celý vztah trval oficiálně dva týdny a neoficiálně 4 dny. A už je 3/4 roku uzavřen...

A celý vztah trval oficiálně dva týdny a neoficiálně 4 dny. A už je 3/4 roku uzavřen...

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- crovax en-vec
- Sigilan
Ajantis: hmmm... dík... já chtěl jen, aby někdo napsal, že nejsem magor
Já vím, že nemá, ale jak to, že to o ní všechno vím a...

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
crovax: Protože se ti "vypíná" v mozku část racionální a kontrolu přebírají hormony, tak můžeš vědět cokoliv a stejně hormony mají o dost vyšší šanci na vítězství než ubohý rozum. 

Když poprvé spatříme nějakého člověka, lidské oko přenese jeho obraz do mozku, který vyhodnotí zda se tento člověk hodí právě k nám. Někteří psychologové se domnívají, že nosíme ve svém podvědomí zapsány určité charakteristické rysy. Všechny tyto rysy dáváme najevo řečí těla - tím jak se pohybujeme, tváříme a chováme.
Když se na nás podívá osoba opačného pohlaví, její mozek během vteřiny vyhodnotí, jestli neseme stejné znaky. Pokud mozek vyhodnotí, že jsme osobou vhodnou k seznamování, spouští se další reakce v lidském těle.
Vzruchy přenesou do nadledvinek pokyn, aby začaly produkovat hormon adrenalin. Dále se uvolňuje fenylethylamin (C8H11N). Fenylethylamin vyvolává euforii podobně, jako droga amfetamin. Dalšími uvolňovanými látkami jsou dopamin, který zlepšuje náladu a nonadrenalin, jenž se podílí na přenosu vzruchů do mozku. Na tváři zamilovaného člověka se objeví malé červené flíčky, což je zase způsobeno prokrvením cév.
Zamilovaný člověk začíná být postupně na fenylethylaminu závislý. Pokud nedostane svojí dávku, tak nejí, nespí a nepracuje.
Fenylethylamin se vylučuje pokaždé, když jsme v přítomnosti milované osoby. Vylučování fenylethylaminu se později snižuje a nahrazuje jej jiný hormon - endorfin. Pokud nejsou lidé připraveni na fakt, že jejich láska pomalu vyprchá (snížení hladiny fenylethylaminu), dochází k rozchodu.
Významným hormonem v procesu lásky je oxytocin, kterému se též říká „hormon lásky“. Má výraznou roli jak v mateřské lásce, tak v erotické lásce a pravděpodobně i v dalších typech lásky.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.