Trocha vědy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zelené mužíčky s městy jako New York City bysme asi už našli dřív :)AlieN píše:Drake127: Život na Marsu nebo Europě(???) možná opravdu je, ale asi ne inteligentní (tzn. nějaké mikroorganismy, plísně).
Jinak k té roztažnosti vesmíru: Pokud se při velkém třesku hmota rozletěla do vesmíru a tím je toto jediná síla, která vesmír roztahuje, dříve nebo později narozdíl od síly velkého třesku působí stále, takže za tohoto předpokladu je to jen otázka času, než vznikne další (hodně) velká černá díra.
Žralok, který štěká, nekouše.
Hovorím, že to nebol dobrý príklad, ale dobre...
Tá hviezda je bublina - a keď tá bublina zanikne, priestor, ktorý obsahovala sa stratí... v reálnom živote to asi tak ale celkom nie je, preto tento príklad nie je príliš vhodný...
Tá hviezda je bublina - a keď tá bublina zanikne, priestor, ktorý obsahovala sa stratí... v reálnom živote to asi tak ale celkom nie je, preto tento príklad nie je príliš vhodný...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Yachko: Tak jo.
A co býlá díra? Vím, že jsem se na to už ptal, ale nikdo mi vlastně nedpověděl. Teoreticky by existovat mohla, je to jako hmota a anthmota. Opačný konec, který vše vyvrhává ven.
btw slyšeli jste už někde jinde než v RD o tom, že by ČD pohlcovala i čas?
A co býlá díra? Vím, že jsem se na to už ptal, ale nikdo mi vlastně nedpověděl. Teoreticky by existovat mohla, je to jako hmota a anthmota. Opačný konec, který vše vyvrhává ven.
btw slyšeli jste už někde jinde než v RD o tom, že by ČD pohlcovala i čas?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.