Moderátoři: Sadako, sevencreature
s týmto s tebou súhlasím...sevencreature píše:Jab: Nic proti Apple, ale jejich software na Win platformě mi přijde k smíchuNicméně nejde jim o to, nabídnout nějaký zázrak, ale prostě jen o to, ukázat lidem nějaký browser, co hezky vypadá a nalákat tak zákazníky - tj. je to IMO čistě marketingová záležitost. I když teda zatím to vypadá spíš na brutální debakl
Oproti mému Blue Button dost slabota.MCZ píše:A tady jeden tip na opravdu luxusní vzhled (vlastně kombinaci dvou vzhledů) pro Operu 8 - 9 (snad nejlepší black theme pro kterýkoli prohlížeč, co jsem kdy viděl): Mirage Tango Fusion
Světlé ikonky tam v panelu opery mají ty nechutně bílé okraje. Tím míněn například světlý okraj kolem lebky Morta (jako rychlé ikony na panelu Opery)MCZ píše:Jab: nic proti Apple, ale jejich design se mi fakticky nelíbí. Jak to myslíš s těmi ikonami? Já v tomhle směru žádný problém nezaznamenal
Znám, je to hnus.MCZ píše:Jinak můj dlouhodobě oblíbený je určitě Freestyle. Ten se hodí především k světlému vzhledu OS. Má mimochodem opravdu krásné ikonky a doufám, že jej nehodláš kritizovat (schválně zkus, myslím ve smyslu zkus stáhnout).