Můj vlastní plyšový pan Cthulhu! Kvalita fotek je pochybná (foceno webcam), ale ten obsah!
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Seznamte se - pan úchyl aneb David Cronenberg. Ne že bych nad ním slintala, ale je to imho docela zajímavý ksicht (a točí ještě zajímavější filmy).
Už tu dlouho nic nebylo, tak sem hodím dvě dámy z hudebního světa.
P. J. Harvey, slečna s velmi hustýma (nejen) nohama a nosem.
Tori Amos je prostě víla (a 21. 6. ji uvidím a hlavně uslyším, naživo, tralala)
a uz len mesiaac , som tak nadrzany, ze ma uz ani hoky nezaujimaju...
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Ajantisovi navzdory sem dám fota... (A to lidí...)
Je docela tristní, že na kterýkoli z dotazů ohledně níže vyobrazených pánů google jako první vyplivne x obrázků z jistýho anime. Pfff...
(Odpusťte, že používám anglickou transkripci, ale jsem lama a tu českou neovládám tak, jak by se na bývalou bohemistku slušelo - a anglická se lamám líp dohledává přes IMDB...)
Kambei Shimada
Gorobei
Heihachi
(Mistr šermíř - styl štípání dříví...)
Kyuzo
(Mistr šermíř - to jako fakt...:-])
Shichiroji
Cukroušek Katsushiro
...a samozřejmě Kikuchiyo...
(má největší dešvorc ze všech...)
Magnificent seven jak se sluší a patří...