Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
crovax en-vec - to jako že máš volné pole? Na co čekáš, pokud si potřebuješ napravit duševno, třeba je pravý čas.
Sirine - tak potom holky šikovný napište jak to dopadlo.
Sirine - tak potom holky šikovný napište jak to dopadlo.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- crovax en-vec
- Sigilan
Dej s holkama pokojNeferit Sr. píše:crovax en-vec - to jako že máš volné pole? Na co čekáš, pokud si potřebuješ napravit duševno, třeba je pravý čas.

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem včera úspěšně zdolal patofyziologii, ovšem vrchol letošního akademického roku na mě teprve čeká - patologie. Pročež se v dohledné době na Sigilu nebudu zjevovat přílš často (pokud vůbec).AlieN píše:Hurá, poslední zkouška je za mnou.... ale že to letos byly pořádné nervy
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nefe...tak je to dobrý : 1 s hvězdičkou za herbář a 1 s hvězdičkou za sbírku šutráčků a 1 s hvězdičkou za sešit z prvouky
No jo, jsme dóóóst dobrý
a p.učitelka mi udělala radost, oh, vlastně dceři udělala radost

No jo, jsme dóóóst dobrý

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Dobrá zpráva a dobrá naláda jdou spolu jako dvojčata. Takže já oběma gratuluji
, tleskám
a posílám oslavnou skladbu
Co máte nejraději?
Jste prostě holky šikovný.

Jste prostě holky šikovný.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Teď frčí takové ty irské hopsačky (naštěstí si sousedé pod námi na ten její step nestěžují
)- holka poctivě trénuje, ač vystoupení pro letošek už myslím nemá
až po prázdninách

jinak díky, pochvala potěší, je jí jako šafránu. Díky

jinak díky, pochvala potěší, je jí jako šafránu. Díky

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Sirine: Hehe, původně jsem taky chtěla přidat i step (pár kámošek nad tím uvažovala, tak jsem se chtěla přidat), ale když si uvědomím, že mé rozhodně-ne-v-pořádku kotníky trpí i tím izraleským hopsáním, tak jsem to radši zrušila
Ale jo, "irské hopsačky" jsou super - hlavně, když můžeš sedět v hledišti a koukat 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Neferit píše:Sirine: Hehe, původně jsem taky chtěla přidat i step (pár kámošek nad tím uvažovala, tak jsem se chtěla přidat), ale když si uvědomím, že mé rozhodně-ne-v-pořádku kotníky trpí i tím izraleským hopsáním, tak jsem to radši zrušilaAle jo, "irské hopsačky" jsou super - hlavně, když můžeš sedět v hledišti a koukat

taky holka už párkrát žbrblala něco o tom, jak děsně jí bolí celé nohy, ale chodit nepřestala a teď má za sebou dva roky step.přípravky a od září budou nové stepky a šup pořádný trénink už na soutěže - ne jen předvádcí vystoupení...

- crovax en-vec
- Sigilan
jj, setkni super, vazne, ale jakmile jsem dojel ve 12 do suchdola tak jsem jistil, ze mi do nj - a nejni to new jersey - NIC NEJEDE. tak jsem se kapecky prosel, bo na tago nebyly money. a po hodine a trictvrte jsem dorazil domu... teda tak za 10 min. dorazim domu. nohy me boli jak prase, nebot to bylo takovych 14 kilasku. i tak se da travit sobotni vecer. lolMCZ píše:Mám velmi dobrou náladu, jelikož po více než roce jsem viděl člověka, o němž jsem si již myslel, že jej nikdy více neuvidím. Bylo to rozhodně fajn setkání, crovaxi.
dobrou
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
- Neferit Sr.
- Sigilan
I když jsem právě začal nový pracovní den a to mě moc nětěší, měl jsem hezký víkend ato mě dělá dobrou náladu ještě nyní. Byl jsem se poprvé v životě podívat v Mikulově a viděl jsem hezké a zajímavé věci. Odpočinul jsem si a byl jsem pozván na promoci jednoho milého děvčete.
Třeba tento týden poběží v podobné duchu. Přeji to i vám všem.
Třeba tento týden poběží v podobné duchu. Přeji to i vám všem.
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature píše: Odvážná zábava, když máš limit 3 GB týdně. Počkat, psal jsi měsíčně?
Konečně se O2 trochu probudilo a od července navýší limit na 10 GB měsíčně pro 2 MB/s, takže šance na překročení limitu je snížena.Mecker píše:Jo má to být měsíčne 3 GB, což je shit, ale víc si zatím dovolit nemůžu.

Neferit Sr. : díky
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Fíha...
To vypadá, že konečně, se sekerou čtyř let a po vypláznutí spousty peněz za prodlouženou dobu studia je ze mě aspoň bakalář...
To vypadá, že konečně, se sekerou čtyř let a po vypláznutí spousty peněz za prodlouženou dobu studia je ze mě aspoň bakalář...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Neferit Sr.
- Sigilan