Prave jsem dohral planescape a zapremislel jsem si co jsem tam videl a vzpomel jsem si ze v curstu jsem potkal dva strazny jak mlati obcana,s obcanem mi neslo mluvit a strazny mi rikali neco jako ze jsem nic nevidel. Kriceli na nej at jim to vrati at rekne kde to je a on ze nemuze, ale co je na tom zajimavy rikali mu Jansene a jelikoz uz jsem pred tim hral Baldurs Gate tak me napadlo jestli to nahodou neni ten Jansen. Myslim janovou pribuznej (otec? deda? strejda z 12 kolena z matciny strany,nevim nepamatuju se

) jak mi pomohl najit "skryteho" , jan mi pak vypravel ze jednoho dne za nim prisli aby jim pomohl nekoho vylecit,nejakyho zlodeje kterej se nekam dostal,on mu nemohl pomoc a tak se vydal tam kam on, dlouho se nevracel az jednoho dne se vratil jako "blazen s vesteckyma schopnostma" tak me napadlo jestli se nedostal prave do curstu (po tom kolik tam musel dostat ran do hlavy od tech straznejch bych se nedivil co se mu stalo

).
Takze se ptam, zajimalo by me jestli to fakt on, jestli to nekdo vi a kde se to da vlastne zjistit