Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
No nevím , mám skoro chuť nic nepsat ale nedá mi to. Myslím si že módnosti nebo spíše fenoménu vyvářené potřeby čehokoliv podléhá nebo pokud chcete bývá jím ovlivněn každý. Asi nejvíce je to vidět na oblečení a tvorbě vnějšího projevu: účes, líčení , oblékání a nověji tetování, piersing a kdovíco ještě..
A nemusí to být jen otázka vytváření vnější image. Jd i o elektroniku , vybavení domácností a podobně.
Do toho bych ale nešel. Je to už mimo téma tak daleko, že bych se potěšen dočetl, že jsem k výmazu.
To jak lidé vypadají je asi z velké části skutečně výsledek vlivů mimo vlastní já. Tedy vlivů které se do nás promítají a a aniž bychom chtěli nás nutí dělat věci které považujeme za vlastní rozhodnutí ale zas tak úplně vlastní nejsou.
JInak mě nadchl termím DEKADENTNÍ ANARCHISTICKÁ MÓDA. Mohl bych požádat o vzorek co to je?
A nemusí to být jen otázka vytváření vnější image. Jd i o elektroniku , vybavení domácností a podobně.
Do toho bych ale nešel. Je to už mimo téma tak daleko, že bych se potěšen dočetl, že jsem k výmazu.
To jak lidé vypadají je asi z velké části skutečně výsledek vlivů mimo vlastní já. Tedy vlivů které se do nás promítají a a aniž bychom chtěli nás nutí dělat věci které považujeme za vlastní rozhodnutí ale zas tak úplně vlastní nejsou.
JInak mě nadchl termím DEKADENTNÍ ANARCHISTICKÁ MÓDA. Mohl bych požádat o vzorek co to je?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vnější vlivy se do nás promítají už tím, že oblečení, které na sebe oblíkáme obvykle není naší výroby, ale nebral bych to tak absolutně. Co se týče ovlivňování rozhodnutí okolím, tak takovéhle psychologické kličky se dají aplikovat na jakékoliv lidské chování a nakonec skončíme u neexistence svobodné vůle, takže myslím, že je na místě snížit měřítka.Neferit Sr. píše:To jak lidé vypadají je asi z velké části skutečně výsledek vlivů mimo vlastní já. Tedy vlivů které se do nás promítají a a aniž bychom chtěli nás nutí dělat věci které považujeme za vlastní rozhodnutí ale zas tak úplně vlastní nejsou.

Vzhledem k tomu, že jsem jediný o kom určitě vím, že se podle této módní vlny řídí, tak si netroufám nic určovat, ale Dalcor snad vypomůže.Neferit Sr. píše:JInak mě nadchl termím DEKADENTNÍ ANARCHISTICKÁ MÓDA. Mohl bych požádat o vzorek co to je?

- Neferit Sr.
- Sigilan
Jestli se Hamstere touto módou řídíš, není třeba nic než několik fotek:
-dekadentní anarchista v pracovním
-dekadentní anarchista v domácím
-dekadentní anarchista ve společenském.
Prosím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
"Já" by bylo zcela nezávislé a svobodné na svém okolí pouze pokud by od něj bylo zcela izolováno. Zcela svobodné rozhodnutí vycházející pouze z toho, co pochází z nás, by vzniklo pouze tehdy, když bychom nedostávali žádné informace o okolí a od okolí. To ale není za žádných okolností možné, tudíž se z krajního pohledu dá říct, že veškerá naše rozhodnutí jsou silně ovlivněna naším okolím.Neferit Sr. píše:No nevím , mám skoro chuť nic nepsat ale nedá mi to.........
Jenže toto prostředí neposkytuje jeden určitý náhled, jímž bychom se měli řídit, ale miliony navzájem si konkurujících a vylučujících se pohledů na život - na oblékání, hudbu, vztahy... Některé jsou silnější, některé slabší. A "já" se projevuje tím, že pouze bezhlavě nepřejímá vše, co okolo slyší, popř. se nepodřizuje tomu nejsilnějšímu hlasu, ale o těch možnostech přemýšlí a mezi nimi volí. Člověku je totiž umožněno (díky věci zvané mozek) nebýt pouze stéblo v proudu řeky. Ač veškeré informace přijímá od okolí, ten tlak není tak silný, aby se musel pouze "stát jeho obětí", jak uvedls výše.
Bohužel svými fotkami příliš nedisponuji a ty co mám jsou převážně staré a obvykle nějakým způsobem skupinové, takže bych směrodatnou fotogalerii dohromady nedal.Neferit Sr. píše:Jestli se Hamstere touto módou řídíš, není třeba nic než několik fotek:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Neferit Sr.
- Sigilan
Aha.
Takže takhle vypadá dekadentní anarchista ve společenském. Už je mi to jasné
Takže takhle vypadá dekadentní anarchista ve společenském. Už je mi to jasné

Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 21.6.2007 15:35, celkem upraveno 1 x.
- crovax en-vec
- Sigilan
Zrovna jedu z akce, kde se slavily moje narozky... Z původních 10 lidí mi většina odřekla, takže až na první večer, kdy jsme byli 4, jsme zůstali tři
To ale nic nemění na tom, že jsem prakticky našrot (sotva píšu tuto zprávu
). A to jdu ještě dnes do práce na noční... A po noční ranní... Takže 16ctka. Jupíííííííííííííííí! Přeji vám všem příjemný večer, já jedu makat 

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte, jak je to se slevami na autobusovou dopravu s průkazkou ISIC v rámci ČR? Jestli je nějaká fixní sleva v procentech (kolik?), nebo to mají různé společnosti různě?
Já totiž jezdím do školy na ten "žákovský průkaz" a tam bývá sleva cca 1/3 ceny. Ale naposled jsem byl nucen jet na ISIC a sleva byla přes 50%, což mě šokovalo - i vzhledem k tomu, že ISIC není omezen jen na trasu X-Y. Nevíte, jak to je?
Já totiž jezdím do školy na ten "žákovský průkaz" a tam bývá sleva cca 1/3 ceny. Ale naposled jsem byl nucen jet na ISIC a sleva byla přes 50%, což mě šokovalo - i vzhledem k tomu, že ISIC není omezen jen na trasu X-Y. Nevíte, jak to je?
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- crovax en-vec
- Sigilan
to nevim, ale ja uz dva tydny jezdim na stary mesicnik a mam to zadarmo.lol.Ajantis píše:Nevíte, jak je to se slevami na autobusovou dopravu s průkazkou ISIC v rámci ČR? Jestli je nějaká fixní sleva v procentech (kolik?), nebo to mají různé společnosti různě?
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Stránky poskytovatele ISIC karet - je tam seznam poskytovaných slev, jejich výše a společnosti, u kterých lze nárok na slevu uplatňovat.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.