Vlastnosti
- Illuminating
- Sigilan
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nó, my jsme to poslali 6 minut po něm, takže to klidně mohl hned po nás upravit, ale to je jedno, třeba tou úpravou myslel něco jiného, takže se raději zase vrátím do školy.Razfallow píše:Úprava proběhla před odesláním mého a vašich příspěvků, jinak by to bylo poznat, takže si pořiď čítanku a začni znovaMecker píše:Razi: umíme číst
Nějak to nechápeš, pokud zašleš příspěvek, někdo na něj odpoví a ty pak svůj příspěvek edituješ, tak se ti tam zobrazí kolikrát a kdy jsi ho editoval.Mecker píše:Nó, my jsme to poslali 6 minut po něm, takže to klidně mohl hned po nás upravit, ale to je jedno, třeba tou úpravou myslel něco jiného, takže se raději zase vrátím do školy.Razfallow píše:Úprava proběhla před odesláním mého a vašich příspěvků, jinak by to bylo poznat, takže si pořiď čítanku a začni znovaMecker píše:Razi: umíme číst
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Illuminating
- Sigilan
No já jsem ale druid přeměňovatel. Takže se můžu přeměňovat jen ve vlkodlaka a nebo většího vllkodlaka. na nic jinýho. Takže toho elementála země dostane alespoň Jaheira? Ale co dostanu já?drake127 píše:Vrátit se nemůžeš, ale jestli máš partu, tak s Firkraagem nebudeš mít na konci SoA problém.
Jednu dovednost? Proměna v elementála země.
- Illuminating
- Sigilan
drake127 píše:Ptal ses na dovednosti, které dostaneš od 15. úrovně nahoru. Jednu jsem ti řekl, ale je jich samozřejmě víc.

- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Je úplně jedno že jsi přeměňovatel, můžeš ji mít i tak. Další přeměna je v elementála ohně.SlipKnoT píše:drake127 píše:Ptal ses na dovednosti, které dostaneš od 15. úrovně nahoru. Jednu jsem ti řekl, ale je jich samozřejmě víc.Já vim. Ale do toho elementála se nebudu moct přeměňovat kvůli tomu že můj druid je specializovanej u přeměn jen na vlkodlaka a většího vlkodlaka. Nebyla by teda ještě nějaká jedna kterou by jsi mi prozradil? Už se nemůžu dočkat až nějakou dostanu.
Máš pravdu Razi, myslel jsem, že to je jinak.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neboj se, ta specializace není zase tak ultimativní. Mluvíme tu o už docela vysokých úrovních, takže tam nějaká pravidla z počátku hry přestávají platit.SlipKnoT píše:Já vim. Ale do toho elementála se nebudu moct přeměňovat kvůli tomu že můj druid je specializovanej u přeměn jen na vlkodlaka a většího vlkodlaka. Nebyla by teda ještě nějaká jedna kterou by jsi mi prozradil? Už se nemůžu dočkat až nějakou dostanu.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Illuminating
- Sigilan
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jediný, o čem vím, je nějakej ten lektvar na ochranu proti psionickejm útokům, co se dá tuším najít v některým z doupat mind-flayerů.Yachiko píše:Proti vysatiu vlastností sa v BG nedá chrániť nijako...Danča píše:Existuje nějaký medailon proti vysátí inteligence?
A to si ještě nejsem jistá, jestli funguje jen jako ochrana proti psychickejm útokům jako zmatení, nebo jestli tě ochrání i před vysátím INT. Každopádně - amulet, kterej by tě toho uchránil, v BG myslím fakt není.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
co jsem si pročítal forum, tak neni to u multi a dualu stejné ? tzn. 2* ?Krokyn píše:jen se nesmí v nižších úrovních použít na vlastní kostlivce :)
tafif: na to jsem si taky musel u Viconie zvyknout, pak jsem uznal, že to neni tak zlý
ještě k těm zbraním (bez modů):
dual F/C může (po aktivaci prvního povolání) vylepšovat zbraně do 5*
multi pouze 2*
podobně R/C multi má pouze 2* ve dvou zbraních
dual R/C 3*
EDIT: Ještě jedna věc. Hraju BG 1 s kompletně vytvořenou družinou: Paladin, Fighter, Fighter, Mage, Thief a Ranger. Přičemž toho druhého bojovníka budu dualovat po 13.lvl na klerika. Chtěl bych se zeptat, které knižky zvyšující vlastnosti mám dávat postavám. Jinými slovy, kterým se to může hodit ať už v případě zvýšení OC nebo čehokoliv jiného. Neznám dost dobře pravidla, takže bych to chtěl dávat postavám z nějakého důvodu a ne jen tak, Třeba knihy na moudrost bych asi měl hodit tomu bojovníkovi, kterého budu dualovat na klerika ? ...
EDIT 2: Jo a ještě jeden blbý dotaz. Co znamená ta zkratka HLA, která se tu objevuje na foru.) dík