Zbraně, zbraňové dovednosti, výzbroj...
- Datur Barbatus
- Sigilan
Všichni tady píšete, že je nejlepší mít pro obouruč kombinaci Katana/wakizashi...ale všimli jste si, že ve hře je snad jen wakizashi+1 a s žádnými schopnostmi?Teda aspon tak jak jsem hrál tak jsem na žádnou další nenarazil.
Já osobně bych zkusil používat Celestial Fury + Crom Faeyr - brutální síla a skvělý vlastnosti CF by se pěkně doplňovali . Navíc, už žádnej problém s golemama.
Já osobně bych zkusil používat Celestial Fury + Crom Faeyr - brutální síla a skvělý vlastnosti CF by se pěkně doplňovali . Navíc, už žádnej problém s golemama.
"The only thing that stands between YOU and DEATH on the battlefield is the AXE you are wielding in your hands!"
Datur Barbatus
Datur Barbatus
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AmenAjantis píše:Tedy mít v jedné ruce katanu a v druhé KLADIVO je OPRAVDU PERVERZNÍ!
Kde je elegance, styl...? Fuj!

Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Některé důvody proč neDatur Barbatus píše:by se pěkně doplňovali . Navíc, už žádnej problém s golemama.

Za prvé, "s golemama" nikdy problém nebyl. Za druhé, ve hře je dostatek opasků, které sílu zvyšují. Za třetí - výhodnější je mít zbraň, která přidává útok za kolo. Za čtvrté - vypadá to opravdu hnusně

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Datur Barbatus
- Sigilan
JJ souhlas koukal sem na to a je to masakr:-D Jenže v SOA neni pořádná Katana/washizaki nepočítám-li CF. Ještě to ale přehodnotim protože s tím hranolem chodit nehodlamsevencreature píše: Za čtvrté - vypadá to opravdu hnusně

"The only thing that stands between YOU and DEATH on the battlefield is the AXE you are wielding in your hands!"
Datur Barbatus
Datur Barbatus
- Drow Assasin
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Češpenarova lahev
tak se prohrabuju infinity explorerem a najednou co nevidim Lahev Džina Češpenara 1 za den povola impa češpenara. kde se toda sehnat

Lépe je být po ruce s deseti muži než daleko s deseti tisíci .
Tamerlán

Tamerlán

- Drow Assasin
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: