Družiny na Páteři světa

Okuste ledový dech Auril na Planině ledového větru.
Stránky: Icewind Dale, Icewind Dale II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět

Kolikačlennou družinu preferujete?

1-2
10
8%
3-4
13
10%
5-6
95
72%
To je různé.
14
11%

Celkem hlasů: 132

Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

SlipKnoT: druid je imho nejslabsi postava ve hre. A ja uz nejake ty zkusenosti take mam.
Uzivatel: ja neposilam na meele ani maga, ani kneze. Problem u kneze je ze ma jen vyvolani nestvur a vyvolani nemrtvych. Ja pouzivam elementaly a stiny.
Obrázek
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

SlipKnoT: Však já se Druida zastávám, sice říkám, že je v boji nepužitelný, ale má dobré vyvolávání monster. Sice mág má taky parádní monstra- stíny, polostíny, ale ten druid má podle mě některé lepší vyvolávačky (možná mě trochu blbne BG2, kde je Druid na vyvolávání třída).
Ale že by zrovna byl nejlepší :think: ?. Ne ne, není nejlepší.
Uživatel
Sigilan

Příspěvek od Uživatel »

Coz je mozna chyba, protoze knez ma nektera dobra kouzla jako touch attacky... Jinak knez ma elementaly jako kouzla 6. urovne, ne? (i kdyz pravda, tam je zasadni Heal)
Ja mam se stiny smisene zkusenosti, kdy mi to casto hodi neco slabsiho nez druiduv medved... :-)
Obrázek
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Uživatel píše:Coz je mozna chyba, protoze knez ma nektera dobra kouzla jako touch attacky... Jinak knez ma elementaly jako kouzla 6. urovne, ne? (i kdyz pravda, tam je zasadni Heal)
Ja mam se stiny smisene zkusenosti, kdy mi to casto hodi neco slabsiho nez druiduv medved... :-)
S těmi elemtály na 6. úrovni si nejsem zrovna jist (v BG2 jo). Ale ty polostíny se mi zdáli jako dobré, většinou to byl: Štítovec ledový, Ledový obr, nebo Scarag a podobná haveť.
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Prosím přiveďte je někdo na správnou cestu :-) !!! Druid je v boji nepoužitelnej :lol: V boji druid minimálně neni špatnej a navíc když se promění v nějakýho tvora ( zemský elementál) tak je zněj zabiják. A má spousty skvělých kouzel.
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

pokud si vezmu druida a libovolne jine povolani na stejne urovni tak v souboji 1v1 by druid nejspis nikdy nezvitezil.
Obrázek
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Tinnarr píše:pokud si vezmu druida a libovolne jine povolani na stejne urovni tak v souboji 1v1 by druid nejspis nikdy nezvitezil.
Asi tak.

SlipKnoT: Nevím kde bereš ty zkušenosti že je Druid v boji nějak dobře použitelný, možná dvojpovolání (např. Jaheira) a tu přeměnu má jen v ToB, pokus se nemílím. A proměny v IWD taky nejsou nijak slavné, jasně skřeta nebo orka s nim umlátíš, ale myslím že i mág by si ho vklidu dal.
Illuminating
Sigilan

Mecker píše:SlipKnoT: Nevím kde bereš ty zkušenosti že je Druid v boji nějak dobře použitelný, možná dvojpovolání (např. Jaheira) a tu přeměnu má jen v ToB, pokus se nemílím. A proměny v IWD taky nejsou nijak slavné, jasně skřeta nebo orka s nim umlátíš, ale myslím že i mág by si ho vklidu dal.
To je ale divný :-D. Můj druid v iwd1 má následující proměny: Vlk, Brouk, Lední medvěd, Ohnivý elementál, kamený elementál. Proti kamenýmu nikdo nic nezmůže. A v boji je dobrej.
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Aha, jak jsem psal, nejsem si tím výrokem, že je pouze v ToB jist. Ale stejně se mi zdá že v IWD2, jsou jen kulhavec, panter nebo nějak tak.
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Illuminating
Sigilan

Mecker píše:Aha, jak jsem psal, nejsem si tím výrokem, že je pouze v ToB jist. Ale stejně se mi zdá že v IWD2, jsou jen kulhavec, panter nebo nějak tak.
Ne nejsou tam jen kulhavec, panter nebo tak nějak :- )!
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

SlipKnoT píše:Ne nejsou tam jen kulhavec, panter nebo tak nějak :- )!
Tím " nebo nějak tak" jsem myslel i ostatní potvory, jen sem si na ně nespomenul, asi sem to mohl napsat lépe na pochopení. Ale ty elementy si za Druida stejně nevybavuji :think: .
Illuminating
Sigilan

Hmm tak to je škoda protože to jsou přímo zabijáci. A ve dvojice je i Divokej kanec nějakej čas dost dobrej. Lední medvěd to samý. A v bg třeba taky vlkodlak.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

teda nechci kecat, ale druida jsem v družině v IWD už měla a byla jsem s ním velmi spokojená, přišel mi jako skvělé povolání. Nicméně užitečná postava není jen podle toho kolik toho zabije, ale třeba i podle toho kolik toho stihne vyléčit, aby ti ostatní mohli nerušeně zabíjet. ;-)
Jinak u vyvolaných potvory platí, že co zabijou, to zabijou, ale žádné postavě se ten počet nepřipočte. Tím jsem si téměř jistá.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Illuminating
Sigilan

Seš můj člověk.
Odpovědět

Zpět na „Icewind Dale I & II“