Multiplayer BG/BG2
Moderátor: Razfallow
Takže pánové, prázdniny začali (jak pro koho), myslím, že je čas vyrazit na cestu.
Kdo z vás má čas tento víkend?
Kdo z vás má čas tento víkend?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Ne, dnes ještě ne.Mecker píše:Já určitě mohu- nejlépe k večeru (19-03), ale odpoledne bych si taky snad dokázal zařídit. A víkendem myslíš i dnešní večer?
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Portrét a soundset pro mou postavu - http://sweb.cz/razfallow/raz_character.rar
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
A ty seš sakra kdo?Noman píše:Ja bych mohl az pristi vikend...

Jinak bych rád konečně věděl složení družiny.
Moje postava: trpaslík bojovník (v případě, že to dotáhnem do BG2, z něj udělám Čarodějobijce)
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tak, ja budem(bohuzial a necakane) k dispozicii jedine dnes vecer a az na buducu sobotu... budem totiz mimo baraku, sice s pristupom k netu, ale nebudem ho mat len pre seba a ani BG tam nebudu
moj char-edited
half elf cleric/ranger -> za tuto kombinaciu povolani som este nehral, tak uvidime... inak otazka, kde je tu export postavy? skratka som si spravil novu postavu(v SP), zacal hru, ulozil, ale nikde nevidim nieco ako export postavy... to budem musiet zasa rerollovat staty, a cely ten postup prechadzat odznova? ci sa to da dajak vyexportovat? resp. pocas vytvarania postavy v MP importovat zo savu?

moj char-edited

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já půjdu za zloděj- půlčík. Bylo by dobré kdybychom si už postavy předem připravili, protože mé zkušenosti jsou, že pak každý hodinu háže vlastnsti.
xRage: určitě tam export je, při hře s postavou zmáčkni "r" a v pravo dole je tlačítko "EXPORT".
Jo a kdo bude hlavní postava? Zpravidla to bývá hráč zakládající hru, ale může to být kdokoliv. Já se do toho nehrnu.
xRage: určitě tam export je, při hře s postavou zmáčkni "r" a v pravo dole je tlačítko "EXPORT".
Jo a kdo bude hlavní postava? Zpravidla to bývá hráč zakládající hru, ale může to být kdokoliv. Já se do toho nehrnu.
Naposledy upravil(a) Mecker dne 30.6.2007 18:39, celkem upraveno 1 x.
Jsem readyMecker píše:Já půjdu za zloděj- půlčík. Bylo by dobré kdybychom si už postavy předem připravili, protože mé zkušenosti jsou, že pak každý hodinu háže vlastnsti.

IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
oka, exportujem... plany sa zmenili, mozem kedykolvek, nikam sa nejde
btw dufam, ze statmi"
18/69
16
15
12
18
10
som si toho klerik/rangera nepokazil, resp. ci su dobre nahadzane

btw dufam, ze statmi"
18/69
16
15
12
18
10
som si toho klerik/rangera nepokazil, resp. ci su dobre nahadzane

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, dá se, ale raději příště dávej body do obratnosti a odolnosti, než inteligence a charisma, ne je to jedno. 
Tak tedy taky něco prozradím o mé postavě (zloděj): 17/19/18/18/14/3 (už se mě nechtělo házet déle).
A doufám že game speed bude 60, jinak se to povleče.
Jo a mám Montaronuv portrét, tak si ho nikdo další nedávejte, pak se totiž dost blbě hraje.

Tak tedy taky něco prozradím o mé postavě (zloděj): 17/19/18/18/14/3 (už se mě nechtělo házet déle).
Jo a mám Montaronuv portrét, tak si ho nikdo další nedávejte, pak se totiž dost blbě hraje.

Vždy je to hráč dělající server.Mecker píše:Jo a kdo bude hlavní postava? Zpravidla to bývá hráč zakládající hru, ale může to být kdokoliv. Já se do toho nehrnu.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Powergamere ... ošklivej jak ... hmm nic mě nenapadá. Jak hrozně musí vypadat někdo, aby měl charisma 3?Mecker píše:No, dá se, ale raději příště dávej body do obratnosti a odolnosti, než inteligence a charisma, ne je to jedno.
Na game speed se musíme domluvit, protože by ji měli mít všichni stejnou. Osobně bych raději zůstal u 30. Při 60 to vypadá debilně. Pokud jste chtěli rychlejší pohyb, měli jste zvolit Tutu.
A doufám, že zítra si zahrajeme.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
dnes som si to skusil s 60 game speed, je to az prilis namazane na moj vkus
mozno tych 30 by bolo idealne, neviem, BG2 som hraval na 60ke, s bg1 nemam ziadne skusenosti
btw mecker, akoze woot? ved v int a cha mam 12 a 10 bodov... skratka ako klerik/ranger, myslim, ze tam sa da najviac usetrit, nie?

btw mecker, akoze woot? ved v int a cha mam 12 a 10 bodov... skratka ako klerik/ranger, myslim, ze tam sa da najviac usetrit, nie?

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.