Skoro by se alibisticky nakonec dalo říct "ještěže jsem ty naše v té televizi neviděl"

Z toho, co jsem četl, to byla u Nicole zřejmě opět klasika - nehraje hlavou - tj. strašně snadno se rozkoncentruje a s tou "chytrostí" hry to taky není valné. A Berdycha Nadal přejel obzvlášť snadno... prý vítr, což Tomášovi nesedělo... což o to, faktor to byl. Ale být hráčem "ideálních podmínek", to je takové dost ktřehké top-plejerství...
Viděli jste někdo ty čtvrtfinálové zápasy našich?
Co mě však mrzí, že jsem neviděl, to byl další průchod Bartoliové. Škoda toho finále, ale vymést Heninovou, to už chce kumšt (byť Heninová mi na Wimbledonu zrovna jistá v kramflecích nepřipadala).
Aniž jsem to tehdy tušil, tak jsem si před dvěma měsíci teda odnesl autogram nynější wimbledonské finalistky

Kdo by to byl po tom pražském květnovém proplakaném finále řekl...
Mužské finále mi dnes už ale neušlo a byl to celkem povedený mač. Místy tedy opravdu brilantní. Sice mi Federer místy (častými) nepřišel moc ve své kůži a takhle rozčileného jsem ho dlouho neviděl (jakož je u něj div vidět jakékoliv emoce). Nadal se teda opět vytáhnul a jen svou smůlou Federera z finále nevyprovodil s porážkou - 2x 40-15 v pátém setu při Federerově podání, tam si nechal utéct vítězství (ačkoliv je fakt, že Federer měl celkově smůlu ještě o to větší).