Yachiko píše:Patejl píše:Mam dota(y)z - Sehnal jsem si datadisk k BG1, kdyz si necham savy s z BG II, vsechno preinstaluju (vcetne tutu+tutufixu atp...), a savy tam vratim, pojede to

a kdyz, tak i s TotSC?
(ted jedu na klasickym BG+BGII osetrenym tutu)...?
Túto otázku som, musím priznať, celkom dobre nepochopil. Teraz máš TuTu, ale neošetrené fixpacmi ani modmi, chceš to všetko pridať + ešte aj datadisk a potom opäť hrať pôvodnú hru už so všetkými vylepšeniami?
Mno ted mam nainstalovany TuTu podle navodu tady z fora, ale bez datadisku TotSC, kterej jsem se ted sehnal a chtel bych ho dohrat po skonceni hlavni linie pribehu BG I se stejnou postavou (
instaluju ho hlavne proto ze jak je tu reseno na predchozich strankach, blbne mi denik a ted hlavne kdyz chci jit do druhe (severozapadneji polozene) casti Zahaleneho lesa tak hra pokazde spadne, a uz nemam chut to nejak resit a proste doufam ze reinstal i s datadiskem to vyresi 
). Proto resim, jestli ty save soubory, v adresari BG II budou fungovat i po reinstalaci, protoze hned se mi nechce prochazet celou BG znovu (mezi nami uz jsem ji mel rozehranou nekolikrat, ale nikdy jsem nemel cas ji celou dojet ;) postava se kterou ted hraji, je Patejl importovany z posledni hry, kdy uz jsem zacinal byt alergicky na rozliseni puvodni BG, a az kdyz jsem se dozvedel o TuTu jsem se do hry znovu pustil -> import byl hlavne proto ze TuTu si dela save soubory v BG II, ale ja chtel nejdrive dohrat BG I, nez se pustim do dvojky :)
Yachiko píše:Ak som opäť správne pochopil, tak pri importnovaní postavy z konca TuTu do BG2 nie je v onej činnosti samej o sebe nijaký problém. Akurát pokiaľ by si chcel zložiť Big Metal Unit, "zlaté kalhoty" v Irenicovom žalári nebudú, takže ich získaš jedine cez konzolu alebo Shadowkeeper. A myslím, taktiež nemôžeš pauznutím pred úvodnou cutscénou odložiť na zem svoje vybavenie, pretože BG2 .chr súbory ho automaticky neberú v úvahu. Ale tým si už celkom istý nie som a o nijakých ďalších problémoch neviem...
BG II jsem nikdy ani nerozehral, tudiz nevim ani co je BMU ani zlate kalhoty... a vlastne ani co je shadowkeeper

Ale kdyz jsem naposled importoval Patejla (zmineneho vyse) ze save souboru klasicke BG I do BG I TuTu (ktera "sejvuje" do BG II adresare), veskere vybaveni mi zustalo (krapet mi to usnadnilo novy zacatek :)