RPG on-line
Moderátor: sevencreature
za diamanty děkuji předem;)
Obávám se, že by bylo třeba opravit především programátory...:)
Imho by v každé hře měla být jakákoliv taktika vyrovnaná a mít své výhody a nevýhody - aby bylo na hráčích co preferují a co umí jak využít. Tady byla taktika želva docela silná, ale urřčitě ne víc, enž taktika útočné dvojručky, jenže tu ještě posílily, kdežto želvu (která dává větší šance nováčkům) dost oslabili:( a taktika vyrovnané až útočné jednoručky to doskákala nevjíce...
Obávám se, že by bylo třeba opravit především programátory...:)
Imho by v každé hře měla být jakákoliv taktika vyrovnaná a mít své výhody a nevýhody - aby bylo na hráčích co preferují a co umí jak využít. Tady byla taktika želva docela silná, ale urřčitě ne víc, enž taktika útočné dvojručky, jenže tu ještě posílily, kdežto želvu (která dává větší šance nováčkům) dost oslabili:( a taktika vyrovnané až útočné jednoručky to doskákala nevjíce...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Přemýšlel jsem a myslím, že se vykašlu na MG a smažu svůj účet. Jsem sice v jedné z nejlepších gild, ale souboje které se v MG provádí jsou otřesné, útočí na mě samí o 5. levelu vyšší protivníci a to mě velmi štve, nejen že mi kazí hodnocení a připravíme mě o všechny peníze (naštěstí je stačím utratit), ale vždy mi zbyde 1 HP a pak automaticky prohrávám další souboje, dokud mi nenaskoší min. na 25, ale to je stejně zbytečné, jelikož zase schytám zranění za 200 životů. Takže asi MG opustím.
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Naštěstí v KF zatím všechny naklepávám já, kromě vyšších levelů, ale ty na mě zaútočili možná tak 3x za celou dobu. A v gladiatovi jsem všechny protivníky zničil a vyhoupl se daleko, pak mě jeden porazil a zase jsem spadl nakonec, takže zase znova. Co se týče travianu, tak se mi zdá, že už uběhlo 9 ochraných dnů a brzo taky dostanu na prdel. 

- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
travian: s5.cz: farmia na mne, ale ja sa nedam, mne popka stupa, ukryty mam a raz za cas daco dostanu
s2.cz: utoky raz za cas, vsetko od vikingov, s ktorymi mame vojnu
MG: zatial na mna zautocili iba 6x, utociste mam na 9 9 9 7, atie horiace kopce vyzeraju brutalne
ja aj tak prevadzkujem najma lupezne vypravy, atakyna konkretnych vlkodlakov iba zriedka, neviem, treba mi najst si nejaku obet, ktoru mozem vysavat

a btw som tam lvl8, tesne pred 9

s2.cz: utoky raz za cas, vsetko od vikingov, s ktorymi mame vojnu

MG: zatial na mna zautocili iba 6x, utociste mam na 9 9 9 7, atie horiace kopce vyzeraju brutalne

a btw som tam lvl8, tesne pred 9

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
s MG jsem skončil - mám dost jiné práce...A Mg mne bavilo z toho asi nejméně.
KF - šetřil jsem na meč za 6000,- a to mne někdo sejmul každou hodinu... Staty mám stále lepší než většina soupeřů, ale řpesto mne lidi s dvojručkama i zespoda občas porazej...je to zkrátka nevyvážené...
Travian je docela v klidu, v pátek jsem zaspal a přišel o 15850 ks surovin a armádu, ale to mi tolik nevadí:)
ale nejvíc mne baví asi Gladiatus - akorát potřebujeme lidi do sigilské gildy!!:)
KF - šetřil jsem na meč za 6000,- a to mne někdo sejmul každou hodinu... Staty mám stále lepší než většina soupeřů, ale řpesto mne lidi s dvojručkama i zespoda občas porazej...je to zkrátka nevyvážené...
Travian je docela v klidu, v pátek jsem zaspal a přišel o 15850 ks surovin a armádu, ale to mi tolik nevadí:)
ale nejvíc mne baví asi Gladiatus - akorát potřebujeme lidi do sigilské gildy!!:)
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
vallun: daj mi odkaz na ten gladiatus, a co si mam vybrat aby som mal miesto v sigilskej guilde 

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
http://s1.gladiatus.cz/game/c.php?uid=20879
Tady se zaregistruješ:) a pak najdi gildu sigilium:) Nic dalšího volit nemusíš:)
Až budeš mít čas (a já taky), tak - pokud mšá ICQ - se domluvíme, a já Ti pošlu za dumpingovou cenu nějakés vé starší lepší vybavení - na vyšší úrovni mohu koupit za zlaté to, co bys Ty musel kupovat za rubíny:)
Tady se zaregistruješ:) a pak najdi gildu sigilium:) Nic dalšího volit nemusíš:)
Až budeš mít čas (a já taky), tak - pokud mšá ICQ - se domluvíme, a já Ti pošlu za dumpingovou cenu nějakés vé starší lepší vybavení - na vyšší úrovni mohu koupit za zlaté to, co bys Ty musel kupovat za rubíny:)
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
337777572Vallun píše:http://s1.gladiatus.cz/game/c.php?uid=20879

uz registrujem

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
tak se zkus přeregistrovat:)Geralt píše:Sakra, vy hrajete na jedničce - zřejmě rozmarem náhody nebo vlastní nešikovností jsem zaregistrován na dvojce. Proto jsem vás hledal marně. Škoda, byl bych se přidal.
xRage - a už sisi podal žádost?:)
víte někdo, kdo je Achylos?
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jo pokus se o to, napiš zprávcům, nebo kdo to vede.Vallun píše:tak se zkus přeregistrovat:)Geralt píše:Sakra, vy hrajete na jedničce - zřejmě rozmarem náhody nebo vlastní nešikovností jsem zaregistrován na dvojce. Proto jsem vás hledal marně. Škoda, byl bych se přidal.
víte někdo, kdo je Achylos?
Já ho neznám, není to ani nikdo komu sem posílal přihlášky, možná Garciuv známý, nebo náhodný.
Už jsem se zaregistroval znovu, nyní mě to hodilo na S1. Původní postavu na dvojce smažu, stejně to byla jen šestá úroveň - mít dva účty bych nestíhal, ještě s Knight Fightem na krku.
Podávám přihlášku.
EDIT: díky za přijetí.
Mimochodem - souboje v Gladatius jsou leckdy ještě větší "haluz" než v KF - už se mi to stalo parkrát na S2, ale teď mě premiérově porazil rozdílem třídy jakýsi začátečník s horšími statisitkami a zásahem (46% on, 64% já). Nu což, možná smůla.

Podávám přihlášku.

EDIT: díky za přijetí.
Mimochodem - souboje v Gladatius jsou leckdy ještě větší "haluz" než v KF - už se mi to stalo parkrát na S2, ale teď mě premiérově porazil rozdílem třídy jakýsi začátečník s horšími statisitkami a zásahem (46% on, 64% já). Nu což, možná smůla.
Naposledy upravil(a) Geralt dne 8.7.2007 22:43, celkem upraveno 1 x.