Multiplayer BG/BG2
Moderátor: Razfallow
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
xRage budu tě imformovat o postupu tvé postavy. Již je 4. level a přidal jsem dovednost do drtivých zbraní (nebylo kam jinam), trocha sem ti popřecházel kouzla, ale ty si je pak vrátíš.
A Nomanovi jsem přidal slíbené zkušenosti, ale na další level tě to nevyhodilo. Ale docela zaválels (proč taky ne, když je bojovník), zabil zatím námi nejmocnější potkanou bytost- Schoal Nereid (či jak se to píše, 5000 XP) gratuluju.
Razi ten blesk včera nakonci jsem do tebe nedal já, byla to bouřka. Abys mě nepodezříval že mám něco nacheatovaný.
A Nomanovi jsem přidal slíbené zkušenosti, ale na další level tě to nevyhodilo. Ale docela zaválels (proč taky ne, když je bojovník), zabil zatím námi nejmocnější potkanou bytost- Schoal Nereid (či jak se to píše, 5000 XP) gratuluju.
Razi ten blesk včera nakonci jsem do tebe nedal já, byla to bouřka. Abys mě nepodezříval že mám něco nacheatovaný.

XP není měřítko pro sílu postavy.Mecker píše:A Nomanovi jsem přidal slíbené zkušenosti, ale na další level tě to nevyhodilo. Ale docela zaválels (proč taky ne, když je bojovník), zabil zatím námi nejmocnější potkanou bytost- Schoal Nereid (či jak se to píše, 5000 XP) gratuluju
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Měl jsem na mysli, že máme větší potíže se Sirénami, Upířími vlky, Baziliškem ... a přesto je za ně méně XP.Mecker píše:Já vím Razi, jsi nejlepší ty.Nejvíce zabitých potvor, nejvíce zkušeností za zabití, nejvíce splněných úkolů, co víc dodat
.
A samozřejmě nejvíce smrtí
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Pro tu helmu jsme měli zajít dříve, teď už ji asi moc nevyužijeme.Mecker píše:Jo aha takhle. To jo, ale vlky si už dáváš sám, Sirény nás dávají jen díky charmu (zajdem do Beregostu, tam prodávali Helmu ochrany před zmámením kolem 2000 GP) a Bazlilišek je sviňa se skameněním, kterého ho už klidně odrovnáme (mág má kouzlo s ochranou).
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Mecker píše:Dost mě naštval ten Dar míru, že u toho obra mága nebyl.

BTW ten luk, co jsme získali nevyžaduje střelivo.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Helma bude jinde.
Luk je dlouhý.
Luk je dlouhý.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jeej, pekne, dikyMecker píše:xRage budu tě imformovat o postupu tvé postavy. Již je 4. level a přidal jsem dovednost do drtivých zbraní (nebylo kam jinam), trocha sem ti popřecházel kouzla, ale ty si je pak vrátíš.

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.