myslím že sem tě tam zahléd...i když na majálese se jeden lechce zpleteNeferit píše:Jab + Tokkar + Target: A to jste ještě neviděli mou celkovou zelenou kombinaci z Majálesu (naštěstí)
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Je to dost možný - byla jsem jedním z těch magorů z CMG, co tam trapčili na pódiu v prezentaci našeho favorita. Týjo, a že to byl ale trapas
I když myslím, že s kámoškou jsme to naší čačou docela dobře zaimprovizovali
(a hlavně jsem ještě neodlíčená vyděsila kuchařku v jídelně
to se taky jen tak nepodaří
)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ty naše jsou celkem civilizované, takže zásadně lekáme my jeTarget píše:Neferit: U nás je to naopak, kuchařky nás děsí a né my je
A abych nebyla úplně OT, tak jsem přezbrojila avatar. Začíná se mi čím dál víc líbit
Odpověď na to fakt je... a jen tak mimochodem - jsi celkem blízkoHamster píše:Tohle na 3. pissu cpali taky?Target píše:Mám v podpisu NĚCO, co by chtělo vyřešit.
Prosím, prosím smutně koukámJá stále věřím tomu, že odpovědi na to není...
On se tam o té hádance někdo zmínil a noví pissovníci ji i přes varování chtěli slyšet... tak to mají, no
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Protože se k tomu hloupě nachomýtliMCZ píše:Ale proč to museli slyšet i ti staří pissovníci?Vlasák píše:On se tam o té hádance někdo zmínil a noví pissovníci ji i přes varování chtěli slyšet... tak to mají, no
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Čím větší blbost, tím více emocí vzbuzuje. Měl vidět pokud jsi neviděl ten šrumec na sletu-to fakt stálo za to. Já nad tím chvíli přemyšlel apak jsem dospěl k názoru že buď je to naprostý nesmysl nebo něco natolik geniálně jednoduchého že na to nepřijdu. Tudíž jsem se tímto pohledem nechal ukolébat a přestal jsem to řešit. Stejně tak neřeším problémy hladových Somálců, kobylky v Keni a podobné podivuhodnosti. 
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981