The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
U Kickapoo se mě líbí podoba mladého herce Troye Gentileho s Jackem Blackem :D Ta podoba je neskutečná...
On je jinak celý film Králové ro(c)ku doslova nářez, jen jsem ho neviděl ještě celý (zhruba do třičtvrtě).
Leaping over the gully
AlieN: To je Meat Loaf? Já ho vůbec nepoznal :D Njn, naposledy jsem ho viděl v Klubu rváčů a to už je nějaký ten pátek...jeho hudbu ale tolik neznám, jen něco málo.
Na celý film se určitě podívám, to co jsem viděl byl mazec.
Leaping over the gully
Normálně na Bártu extra vysazená nejsem... Ale tuhle písničku a tenhle klip prostě žeru.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
A ještě jednou Kenji Siratori...u tohoto klipu mi začalo být líto, že jsem dlouho nebyla na nějaké elektro ZLOakci :) Blood Electric
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: tohle jsem našel v databazi Youtube v "related" k Mz.412 a Nordvargr :D
Eisenvater - Christliche Kinderhitparade PWNED !!! http://www.youtube.com/watch?v=Xl4G4f1-9sc
chce to hlavně vydržet do konce, protože na závěr děti předvedou ukázkový "gruppenheil"
Silent Siege
A silent siege is the conclusion of ten years of recording for the silencetriology. This triology had the theme of the right to remain silent, not having to say a word about anything, the freedom to judge over nothing and no one. der General
http://www.youtube.com/watch?v=Mkyk3grvjAI
video: filmy od studia Ghibli (Kiki, Laputa, Totoro, Naushika, On Your Mark, Pom Poko, Porco Rosso, Mononoke, Whisper of the Heart)
hudba: Loreena McKennit - The Mummers' Dance
Ve vyšší kvalitě ke stažení zde (local až po registraci).
Btw: Co se týče výše zmíněného AMV z Haruhi, kvalitnější verzi najdete zde.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
A jako bonus - NIN - Perfect Drug taky věc z doby, kdy to Reznorovi ještě krutě seklo. Vůbec je v tom klipu spousta pěkných věcí...