Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Ten proces se zvětšováním pokoje znám velice dobře. Každé léto jsem provedl proces který jsem nazýval a nazývám debordelizace. Každý rok tak půl kontejneru.
To tak trochu je potom vidět.

Kam to Tvoje zlatíčko odjechalo? Za babičkama? Když má člověk babičky a takové, které svá vnoučata mají rady je to super. Moje děcka jezdili jen k jedné. Druhou nějak neuchvátili. Teď se strašně stará a diví se, že vnoučata tam vydrží tak asi hodinu.

Dobře udělaná jatyrka jsou šupec. Ani se nedivím že je Tvoje mládě má rádo. Je to radost když jsou děti prima.

A jak proběhl dnešní den auditu?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

No, dneska sem potkal kámošku co sem neviděl...no...bude to dlouho tak sme pokecali a hned se člověku zlepší nálada :lol:
2Sirine: Nechceš se někdy stavit? Můj pokoj by potřeboval taky trochu debordelizovat ;-)
Jinak játra sou sqělá věc. Hlavně ty co dělá moje babička- s porkem a knedíkem mňaam
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
Neferit Sr.
Sigilan

wosmahl - jde-li o to, mohu pomoci. Stačí pod okno přistavit kontejner a za hodinu nemám co dělat. To bude místa!!!!!!! Jsem velmi pracovitý.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Heh, nedávno sem debordelizoval šuplíky u stolu. Vyházel jsem z nich v podstatě všechno :-D Nečekal jsem to, ale celkem dost mi to zlepšilo náladu.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

no né....takového uklízení.... :lol: 8-) ;-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Kdo by čekal, že v téměř čtyřtisícové obci, kde jsou snad všichni napojeni na Wi-Fi od stejného provozovatele (proč by ne, když je to zadarmo), a tudíž se o jednu IP musí dělit opravdu spousta počítačů, narazí člověk na volné limity na rapidu. A že se to stane zrovna mi, na první pokus a zrovna u něčeho tak zásadního, jako Firefly soundtrack. A dokonce ten zip nebyl zaheslovaný. A kromě desítky jsem rozbalil všechny písně. Asi mě musel posrat pták dodo, protože i ty klíče jsem dneska z toho kanálu vytáhl.
Feed your head
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Už mám Sigil triko! :-D
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tak jsem právě vyhodil asi pět litrů za nákupy. Holt jsem potřeboval dovybavit než se vydám do Turecka na hory.
Nejvíce mě dostala ta větrovka za dva tisíce. Byla zlevněná z osmi, tak jsem si udělal radost. Snad budou všechny ty vymoženosti fungovat dobře, moc nevím, jestli by mi to turci vyreklamovali.
Btw už vím, proč mě nikdy nebavilo nakupování... Protože jsem nenakupoval ty drahé věci sobě! :-D
I tak bylo dost hrozné. V tomhle vedru jsem obíhal skoro celou Prahu. Docela mě pobavili v Hudy Sportu, kde mi nabízeli letní trička za osm stovek. Tedy přirozeně ta trička jsou celkem fajn, vzdušná a dobře odvádí pot. Jenže i tak je seženete jinde o dost levněji. A navíc tolik prachů za ně...
No, hlavně že jsem to ve zdraví přežil. Právě do sebe nalévám tekutiny co to jde. Čili nálada opravdu dobrá. 8-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jab: No, snad nedopadneš stejně jako v jistém manipulativním americkém filmu :mrgreen:

Bah, větrovka - na hory stačí stará plesnivá vlčí kůže a sandály. Ta dnešní rozmazlená mládež :snooty: :mrgreen:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:Bah, větrovka - na hory stačí stará plesnivá vlčí kůže a sandály. Ta dnešní rozmazlená mládež :snooty: :mrgreen:
Lezu na pohoří, které má přes 4000 metrů nad mořem a z jedné strany je celé zasněžené. Btw ani cesty tam nejsou. Čili v sendálech by mě asi zebaly nožičky. :-D
Vlčí kůže je určitě super, ale trochu těžká a blbě se suší.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Jab píše: Vlčí kůže je určitě super, ale trochu těžká a blbě se suší.
hlavně blbě shání, snad jenom v ZOO...., ale byl bys pak ve zprávách. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vanda píše:hlavně blbě shání, snad jenom v ZOO...., ale byl bys pak ve zprávách. ;-)
No, máme doma vlčáka vlastně. :think:
Ale obávám se, že mně by na bundu nestačil ani vlkodav. Tam je třeba hodně materiálu a z tlapek si rukávy neušiju. Navíc jsem celkem vysoký... No, holt to budu muset vydržet v té bundě. :-(
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Teď už mám celkem dobrou náladu 8-) splnila jsem si své odepisovací resty (no, skoro), poslechla jsem si oblíbenou hudbu, přečetla zase kouzek Jidiše a hlavně se mi celkem úspěšně daří spolu s vilkacisem kašpařit na výtvarné výzvě na SHS :twisted: divím se, že nás Ilmatar ještě pořád nesmazala :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-auditoři sedli na letadla a odjeli :lol: zpráva bude zítra :-?
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan

Možná by pomohla jedna PLŘS. Ale hlavní je že je hotovo. Dej vědět jak dopadl. Tedy ten audit.

Přeji Ti abys nemusela řešit žádný problém. Hezký víkend. :-D Pokud se trochu uklidní vedra, zajedu najít hrad Drahotuš.

Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“