Multiplayer BG/BG2
Moderátor: Razfallow
Nejlepší by bylo, kdybys Krokynovi poslal vyexportovanou postavu toho mága, aby si nastavil jeho kouzla a vzal jeho vybavení.Mecker píše:Cca 24000 XP. Zkušenosti si dohoť přes GK, zbytek pořešíme ve hře.
Ještě si nedávej portréty Montarona, Kivana a ještě jeden paladinskej (NPC ve Svíticí Tvrzi), ale to snad jako mág budeš mít asi jiný ne?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
1) dneska hrát nemůžu, jsem ještě v práci
2) Sikiho postavu klidně vyexportuj, kdyby mi to nechodilo, můžeš ji do hry u sebe vrátit
3) osobně bych si ji v GK doupravil (vlastnosti, portrét)
budu potom večer doma, takže si ji klidně stáhnu (pošli mi ji na mail)
pokud skončíte se hrou před jedenáctou, můžeme vyzkoušet spojení
ještě maličkost, příští tejden počínaje touto sobotou nebudu moct hrát (60let táta s pobytem u rodičů), pak to bude dobrý
2) Sikiho postavu klidně vyexportuj, kdyby mi to nechodilo, můžeš ji do hry u sebe vrátit
3) osobně bych si ji v GK doupravil (vlastnosti, portrét)
budu potom večer doma, takže si ji klidně stáhnu (pošli mi ji na mail)
pokud skončíte se hrou před jedenáctou, můžeme vyzkoušet spojení
ještě maličkost, příští tejden počínaje touto sobotou nebudu moct hrát (60let táta s pobytem u rodičů), pak to bude dobrý
- Drow Assasin
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ne nemáme, jedině by sis musel vytvořit novou v GK. Ale nevím jestli tě ostatní budou chtít příjmout, záleží i na nich, je nás již 5+ možná ty. Hlavně bys neměl hrát za bojovníka (těch máme dost
), potřebné informace když tak nalezneš zde v topicu. A pokud budeš moci hrát jednou za týden, tak je to naprd, samozřejmě nehrajeme každý den, omluvy kdyžtak předem, ale záleží jestli tě budou chtít ostatní.

- Drow Assasin
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem proti.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Drow Assasin
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Máme již skoro obojí v jednom (hraničář/kněz), ale jak chceš.Sargon píše:mno ok postavu bych bral kněze nebo druida a hrat muzu skoro kazdy den vyjma soboty od 8 do 11 rano a od 7 do 11 vecer
Tenhle čas ani moc nehráváme. Většinou pracovní dny od 19.-22. hodinu.
Nevadí. Hlavní člověk dal souhlas, že můžeš hrát, tak si již přichystej postavu, všechny otázky tu někde najdeš. Prolistujto to tu celé! Jsou tu věci na stáhnutí, poznámky, atd.Sargon píše:ok takze ale jsem vy BG 1 zacatecnik ale celkem to klape![]()