Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
Tam jde o to, že vyměníš mnoho známých chyb za několik ještě neznámých, které jsou ale proto mnohem horší...Vampiria píše:MCZ: Nevím, jaké zkušenosti má Ajantis, ale ty mé hovoří jasně - neoficiální patch = problémy. Včetně toho, že po něm hra může mrznout a padat víc, než bez jakéhokoliv patche.
(teď tedy nehovořím o konkrétně patchi na Fallout, ale o neoficiálních záplatách obecně)
Nemohu nereagovat - co se Dungeon Masterů týká, líbí se mi oba, ale dvojka o něco víc. Co se Berserku týká, anime JE shit. Manga je skvělá. To je můj objektivní názor - bral bych dobrou adaptaci, ale bohužel se opravdu nepovedla.Jab píše:"Nej je dungeon master, dvojka je shit; nej je berserk manga, anime je shit (zdravím 7c)"
sevencreature píše:To je můj objektivní názor
Tolik k objektivním diktátorům vkusu. Škoda, že takové nemáme i politiky. Jeden objektivní politický diktátor a můžeme si odpustit parlament i některé soudy.sevencreature píše:Kenpuu Denki Berserk (Berserk anime) je dle mého názoru otřesná adaptace (proto se občas neovládnu, když ji někdo začne nějak vytahovat - a to ji nemusí ani vychvalovat).