Váš věk?
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Kebule a Neferit jsou podzimní-září a říjen. Takže ani nikdo neuvažoval, že by šli v šesti, protože jim prostě šest nebylo. Asi jim to neuškodilo.
Já šel v šesti, na střední po osmé třídě a vysokou jsem měl hotovou když mi bylo 22 a půl.
Volbou, kterou jsem udělal já sám jsem vlastně ztratil dětství a dospívání jako každý normální puberťák. Dnes ničeho nelituji, ale na druhou stranu si myslím, že bych dnes volil asi jinak.
Sirine takTvoje mládě je třeťáček? To je paráda. A jak se jí ve škole daří?je to šikulka školáček nebo uličník?
Já šel v šesti, na střední po osmé třídě a vysokou jsem měl hotovou když mi bylo 22 a půl.
Volbou, kterou jsem udělal já sám jsem vlastně ztratil dětství a dospívání jako každý normální puberťák. Dnes ničeho nelituji, ale na druhou stranu si myslím, že bych dnes volil asi jinak.
Sirine takTvoje mládě je třeťáček? To je paráda. A jak se jí ve škole daří?je to šikulka školáček nebo uličník?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- crovax en-vec
- Sigilan
jeste predevcirem mi bylo 21 a vcera uz 22, sakra ono to leti... uz bych se mel pomalu dat na postaveni baraku zasazeni stromu a zplozeni syna... no nic, pujdu asi parit...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Spíš se to projevilo jenom tím, že když jsem po šichtě na brigádě přišel do Billy si koupit tonic, tak jsem se při placení koukal na ty regály s chlastem a pak mě to při pohledu na absinth trklo - všechen ten chlast může být bez omezení můj. Něco jako když se Neo probudil z Matrixu v prvním díle.Adieu píše:Lerek: A jéje, teď budeš moct volit.
Na nějaké volení a podobné blbosti bude času dost

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler